Redactia.ro
Home » Sport » Alex Mitriță a scris istorie în tricoul celor de la New York City FC

Alex Mitriță a scris istorie în tricoul celor de la New York City FC

Alex Mitriță, SUA, gol rapid

Alex Mitriță nu va fi uitat niciodată de americanii de la New York City FC. Românul a marcat cel mai rapid gol din istoria clubului.

În ultima perioadă, Alex Mitriță a fost mai mult rezervă. La meciul cu Cincinnati, din Major League Soccer antrenorul a decis să-l titularizeze pe român, iar acesta a reușit să marcheze 2 goluri. New York City FC a câștigat partida cu 4-0. După doar 30 de secunde din meci Mitriță a deschis scorul. A primit o pasă de la peste 30 de metri, și-a fentat adversarii și a șutat de la marginea careului. După această reușită a devenit jucătorul care a marcat cel mai rapid gol din istoria clubului american.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

30 SECONDS IN ⚽️⚡️💨 @mitrita28

O postare distribuită de New York City FC (@nycfc) pe

„Ce preluare, ce gol, ce start! Mitriță, în rol de număr 10, joacă perfect! Clasă mondială din partea lui Alexandru Mitriță”, a spus comentatorul partidei.

Al doilea gol l-a înscris când mai erau 2 minute din prima repriză.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

MITRIGOL gets his first-half brace! 👍 #NYCFC

O postare distribuită de New York City FC (@nycfc) pe

Presa a remarcat reușita românului

„Dubla lui Mitriță a ajutat-o pe New York City să învingă Cincinnati cu 4-0. Mitriță a combinat cu Anton Tinnerholm și a deschis scorul la numai 30 de secunde de la startul meciului, reușind astfel cel mai rapid gol din istoria clubului. Primul gol a fost marcat cu piciorul drept, iar apoi a urmat reușita cu piciorul stâng, din minutul 43. New York s-a desprins atunci la 3-0. Cincinnati a fost dominată clar în prima repriză, având o posesie de numai 36.5%”, au remarcat jurnaliștii de la The New York Times.

În acest sezon, Mitriță a reușit 3 goluri și 4 pase decisive în 16 meciuri.

Loading...