Redactia.ro
Home » Sport » Alex Mitriță, gol în Liga Campionilor CONCACAF

Alex Mitriță, gol în Liga Campionilor CONCACAF

Alex Mitriță, gol în Liga Campionilor CONCACAF

Alex Mitriță a debutat cu un gol în 2020. Românul a înscris pentru New York City FC, în Liga Campionilor CONCACAF.

Brazilianul Heber a marcat de trei ori, iar Alexander Callens a înscris pentru 4-1, dintr-o pasă a lui Mitriță. Marco Mena și Omar Browne au redus din handicap. Cel care a închis tabela de marcaj în prelungiri a fost Alex Mitriță. Returul va avea loc la 27 februarie, la New York. După acestă reuşită, românul a ajuns la 15 goluri marcate pentru New York City FC, în 33 de meciuri.

Alex Mitriță a ajuns în SUA în urmă cu un an

Mitriță și-a început cariera de senior în Turnu Severin în 2011. Doi an mai târziu a ajuns la Viitorul Constanța. În septembrie 2013, la vârstă de 18 ani, a fost împrumutat de FCSB pentru a juca în Liga Tinerilor UEFA (UEFA Youth League) însă, a jucat doar un meci în Cupa României și s-a întors la Viitorul în anul următor. În anul 2015 s-a transferat în Italia, la Pescara. După 2 ani, s-a întors în România la Universitatea Craiova. În urmă cu un an a ajuns în Major League Soccer la New York City FC. Americanii au plătit pentru român opt milioane de euro.
În martie 2018, fotbalistul a făcut parte din lotul naţionalei României pentru amicalele cu Israel și Suedia. El a debutat în primul meci din 2018 împotriva Israelului, oferind o pasă de gol pentru George Țucudean. În octombrie 2019, a revenit la echipa națională după 6 luni de absență şi a marcat în meciurile cu Feroe şi Norvegia.

Citeşte şi: Ianis Hagi, dublă fabuloasă! Gerrard: „Scena este a lui”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: