Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Bodi a dispărut de pe TikTok. Ce s-a ales de ea după ce soțul ei a plecat la muncă în străinătate

Alexandra Bodi a dispărut de pe TikTok. Ce s-a ales de ea după ce soțul ei a plecat la muncă în străinătate

Alexandra Bodi, în doliu!

Alexandra Bodi a dispărut de pe TikTok. ”Regina TikTokului” a rămas din nou singură! Soțul Alexandrei Bodi a plecat în străinătate la muncă, iar aceasta a rămas acasă cu fiica sa. După plecarea acestuia, Alexandra a dispărut de pe TikTok.

Alexandra Bodi a dispărut de pe TikTok. Ce s-a ales de ea după ce soțul ei a plecat la muncă în străinătate

Alexandra Bodi a dispărut de pe TikTok. A devenit cunoscută datorită clipurilor video pe care le posta pe TikTok alături de soțul său. Alexandra Bodi, supranumită ”Regina TikTokului” a dispărut de pe aplicație. Spre surprinderea tuturor, aceasta a luat decizia imediat după ce soțul ei a plecat în străinătate, la muncă. Ionuț s-a declarat mereu un familist convins, chiar și atunci când s-a certat cu soția sa. Bărbatul a mărturisit pe TikTok că își dorește să le ofere copiilor săi un trai mai bun, motiv pentru care a ales să plece în străinătate.

Acum, Alexandra a rămas acasă cu fiica sa, fără să mai fie la fel de activă pe TikTok. Tânăra le-a arătat internauților de nenumărate ori locuința ei și le-a împărtășit rețetele ei. După ce Ionuț a plecat, Alexandra nu a mai postat nimic pe TikTok. În ultimele postări, aceasta declara că îi este foarte dor de soțul ei, izbucnind în lacrimi. Mai mult, Alexandra i-a mărturisit lui Ionuț cât de mult îl iubește.

Cu toate astea, Ionuț este foarte activ pe TikTok, rememorează fotografii vechi cu soția sa și îi face declarații de dragoste. Bărbatul le-a spus urmăritorilor săi că nu are de gând să se întoarcă prea curând acasă. În fiecare seară, Ionuț se filmează din camera în care este cazat, plângând de dorul soției și fiicei sale.

Alexandra Bodi l-a detronat și pe Dorian Popa

Alexandra Bodi este din Mureș și a reușit să facă mai multe vizualizări și decât Dorian Popa. Alexandra are o viață mai mult decât modestă și nu se rușinează să le arate internauților viața sa. Aceasta a reușit să se facă cunoscută amestecând mămăliga și măturând prin curte. La un moment dat, Alexandra Bodi a reușit să înregistreze aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri. Femeia locuiește într-o casă sărăcăcioasă, alături de soțul ei, Ionuț și fiica lor. Tânăra s-a filmat de nenumărate ori gătind tocănițe sau făcănd treabă prin curte.

Alexandra și Ionuț au avut parte de momente dificile. În urmă cu ceva timp, cei doi anunțau că s-au despărțit. Ionuț și Regina TikTok-ului și-au adresat replici dure prin intermediul unor filmulețe făcute în mediul online. „Ionuț a avut niște bolțari și i-a vândut. Mumă-sa i-a crescut copilul, din pensia ei. Mergea la lucru dar a fost cu niște fufe care i-au mâncat banii. De dimineață, de când deschide ochii, e numai pe TikTok. A fost la lucru numai 2 luni de zile. I-am trimis eu bani. Opriți-vă! Că mi-a pus Ionuț oamenii în cap, a zis că nu i-am dat să mănânce la copilul ăla. Eu cred că am avut mai multă grijă de copilul lui, decât de copilul meu, dar el nu recunoaște nimic.Este un mincinos, se scoate. Ce vină am avut eu? Nu am știut nimic, m-a blocat peste tot”, spunea Alexandra Bodi.

Din fericire, cei doi s-au împăcat și nu ezită să le arate internauților cât de mult se iubesc și se apreciează. Chiar dacă se află la distanță de mii de kilometri, Alexandra îi declară dragostea soțului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: