Redactia.ro
Home » Monden » Regina de pe TikTok șochează din nou. Alexandra Bodi le dă lecții de gătit gospodinelor

Regina de pe TikTok șochează din nou. Alexandra Bodi le dă lecții de gătit gospodinelor

Alexandra Bodi șochează din nou. Femeia supranumită și „Regina Tiktok-ului” se vrea influencer în gastronomie. Ce a putut să gătească Alexandra.

Alexandra Bodi este o prezență comică în online-ul românesc, iar recent a făcut public un videoclip în care gătește o rețetă ieșită din comun și anume ciorbă de salată. „Vedeta” din online, originară din Mureș, le-a dat lecții de gătit gospodinelor. Ea a filmat tot procesul pe care a trebuit să-l parcurgă pentru a face noua sa rețetă indrăzneață.

Bună ziua, dragii mei! Haideți la o ciorbă de salată, dragii mei. Uitați, ciorba mea de salată. Am băgat usturoi, mărar, sare, am băgat aici acum să fiarbă, dragii mei. După aceea o să facem omletă cu slănină, după ce se fierbe zeama și o să băgăm mai multe. Cu smântână, cu cu ouă…știți, dragii mei? Eu vă aștept aici la salata mea. Vă spun să faceți și voi ciorba. Vă învit la masă cu mine.„, a fost mesajul Alexandrei Bodi către internauți.

Alexandra Bodi a reușit să strângă peste 33,000 de vizualizări la clipul în care gătește. Ea are și un număr impresionant de aprecieri pe rețeaua de socializare, mai precis peste 10,2 milioane de aprecieri și 562,000 de persoane care o urmăresc zilnic.

Câți bani face Alexandra Bodi din TikTok

Alexandra Bodi a fost întrebată de internauți în repetate rânduri, câți bani face din Tik Tok. ”Regina Tik Tok-ului” a declarat că deși are succes în online, nu au reușit să facă niciun ban de pe urma aplicației. Se pare că Alexandra Bodi nu a știut cum să îți exploateze cum trebuie „talentul”, da nu este timpul pierdut să scoată sume bunicele din aparițiile din online.

Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi într-un interviu acordat unei emisiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: