Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou! Cum s-au afișat regii Tik Tok-ului

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou! Cum s-au afișat regii Tik Tok-ului

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou! Cum s-au afișat regii Tik Tok-ului

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou! Se pare că deși au avut multe de împărțit, cei doi nu pot sta unul departe de celălalt.

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou

Alexandra și Ionuț Bodi, numiți regii Tik Tok-ului, s-au împăcat, din nou! Nici nu mai are rost să numărăm a câta oară este aceasta, însă, cert este că iubirea mereu învinge, iar cei doi nu pot sta unul departe de celălalt. Astfel că, fanii au avut parte de o surpriză atunci când cei doi au apărut împreună într-un clip pe Tik Tok.

Chiar dacă relația lor a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări, în cele din urmă, soții realizează că nu pot trăi prea mult unul fără celălalt, așa s-a întâmplat și de această dată. Pentru a demonstra tuturor că cei doi s-au împăcat, aceștia au publicat un filmuleț pe Tik Tok în care se sărută.

Deși și-au adus acuzații care mai de care mai grave unul la adresa celuilalt și și-au spus vorbe urâte, iubirea care îi leagă este mult mai puternică decât orice neînțelegere. Mai mult decât atât, regii Tik Tok-ului s-au afișat în timp ce se sărută pe rețelele de socializare, reușind să-i surprindă pe fani. Filmulețul a venit însoțit și de o manea de dragoste, semn că cei doi se iubesc la fel de mult ca-n prima zis.

”Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Sunt fericită, fericită și de tine mă simt iubită/ Și nici pentru toată lumea la tine nu aș renunța”, sunt câteva dintre versurile piesei.

@alexandra00bodi♬ sunet original – Gabry

De ce s-au despărțit Alexandra și Ionuț Bodi

Împăcarea celor doi este la fel de neașteptată ca și despărțirea pentru că Alexandra și Ionuț Bodi și-au uimit fanii în urmă cu două săptămâni, după ce și-au anunțat despărțirea într-un mod urât.

Într-un videoclip postat pe canalul lor de Tik Tok, cei doi au adus acuzații grave unul la adresa celuilalt, iar femeia declara că deja își găsise iubit nou, la scurt timp de la despărțirea de soțul ei.

”Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, scria Alexandra Bodi în dreptul videoclipului postat pe Tik Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: