Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Bodi, regina TikTok România, dată pe mâna Protecţiei Copilului. Ce a putut face de faţă cu fiica ei minoră

Alexandra Bodi, regina TikTok România, dată pe mâna Protecţiei Copilului. Ce a putut face de faţă cu fiica ei minoră

regina tikTok

Alexandra Bodi, femeia din Mureş care şi-a atras supranumele de „Regina TikTok-ului”, datorită milioane de fani care o urmăresc în Social Media, a reuşit să impresioneze din punct de vedere negativ.

Pentru faptele ei, s-a ales cu plângeri la Protecţia Copilului

A vorbit vulgar de faţă cu fiica minoră

Este aproape imposibil de reprodus cuvintele care i-au ieșit din gură Alexandrei Bodi! Timp de 30 de minute, femeia înjură ca la ușa cortului, iar fetița ei repetă multe dintre cuvintele care au nevoie de „beep” în public. Șocant este că se amuză foarte tare în timp ce vorbește foarte vulgar, iar copila îi ține isonul.

Culmea este că, pe lângă oamenii care îi scriu să înceteze să mai vorbească vulgar de față cu copilul, amenințând-o că vor sesiza Protecția Copilului, există multe persoane care o susțin! Mesajele de încurajare curg pe chat, urmăritorii amuzându-se pe seama celor auzite.

Chiar reprezentanţi ai presei au făcut o sesizare la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Ministerul Familiei a declanșat o anchetă în ceea ce o privește pe Alexandra Bodi.

Ministrul Gabriela Firea a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție o anchetă în urma imaginilor apărute în spațiul public în care o femeie folosește un limbaj suburban în timpul unei discuții online la care a asistat și un copil.

În acest caz, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin ANPDCA, va solicita Poliției identificarea persoanei în cauză, iar reprezentanții DGASPC din județul unde aceasta are domiciliul vor declanșa o evaluare pentru a se lua măsurile necesare în acest caz„, a declarat George Ciubotaru, purtătorul de cuvânt al Ministerului Familiei.

Cine este Alexandra Bodi

Alexandra Bodi este o tânără din Mureș care a devenit populară pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ doi ani, când a fost supranumită și Regina TikTok-ului. Ea nu s-a sfiint să-și expună public viața modestă pe care o duce împreună cu soțul său, „Regele TikTok-ului”, Ionuț Bodi și fetița Daria.

Aceștia trăiesc într-o casă sărăcăcioasă, unde au făcut zeci de filmulețe și le-au postat pe internet. Limbajul trivial folosit este de nedescris, motiv pentru care mai multe persoane au sesizat autoritățile, în special Protecția Copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: