Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu! Câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a refugiat în munți

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu! Câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a refugiat în munți

GALERIE FOTO (2) Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu! Câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a refugiat în munți

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, a decis să-și ia un concediu după toată munca depusă în ultimul an. 

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu

A fost un an atipic și greu pentru Alexandra Ungureanu, care a dovedit că pe lângă cariera de cântăreață, poate poate impune și un stil cu totul și cu totul aparte. A reușit să se facă plăcută de public și să câștige concursul ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, iar acum a decis să se refugieze în munți pentru a-și încărca bateriile.

Alexandra Ungureanu a părăsit haosul din Capitală și s-a refugiat în munți, în zona Apusenilor, la o pensiune de vis. Artista a făcut primele declarații despre concediul ei pentru wowbiz.ro.

”Aveam nevoie de un concediu. Și, ca să fiu sinceră, m-am tot ferit să plec în vacanțe din cauza COVID, nu am plecat nici pe afară, m-am ferit cât am putut. Dar, simțeam nevoia de câteva zile de relaxare. Așa că, la recomandarea unui prieten foarte bun care are un blog de turism extraordinar, calatorinbascheti.ro, am ajuns în Apuseni la o pensiune care pare desprinsă din povești. Și, o spun cu toată sinceritatea, sunt absolut încântată că există asemenea locuri în România, că mai sunt oameni care vor să facă turism de calitate și care și-au investit toate resursele pentru a pune la dispozitia oamenilor asemene alocuri”, a declarat Alexandra Ungureanu, câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu! Câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a refugiat în munți

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu! De asemenea, arista a recunoscut că zilele petrecute în Apuseni au fost cu totul și cu totul speciale, dar au implicat și ”sacrificii”.

”M-am relaxat, m-am bucurat de momente unice. O asemenea vacanță este comparabilă cu tot ceea ce se găsește pe afară, dar e la noi, la doi pași de civilizație. Doar că, aici, nu poți să te abții la mâncare, pentru că, trebuie să recunoaștem, în România se mănâncă bine. Sper că nu voi avea mult de tras după o asemenea vacanță (râde, n. red.), dar, așa cum se întâmplă în concediu, se mai acumulează și câteva kilograme. Dar sunt kilograme care merită”, a mai spus, cu umor, Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea ”Bravo, ai Stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri din concediu! Artista a avut un parcurs în emisiune care a uimit pe toată lumea. Artista a demonstrat că are un stil cu totul aparte, care o caractirizează foarte bine. A reușit să câștige admirația publicului și inevitabil a venit și marele premiu, râvnit de multe concurente.

”Vă spun sincer, premiul financiar este cel mai puțin important. Dar coroana pe care am primit-o, pe care am dus-o acasă, care a demonstrat că, în ultimii ani, am făcut, ca artist și ceva în stil, este tot ceea ce contează. 

Este dovada că nu am lucrat degeaba, că am realizat ceva… Iar senzația pe care o am acum, când am reușit să mă fac înțeleasă. Când am demonstrat că există și un stil care poate fi altfel decât mainstreem-ul, că am câștigat acest concurs în fața unor concurente extraordinare, este una pe care o consider neprețuită. Trebuie să recunosc, sunt fericită…”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: