Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Ungureanu vrea să devină mămică. Ce condiție impune

Alexandra Ungureanu vrea să devină mămică. Ce condiție impune

GALERIE FOTO (2) Alexandra Ungureanu vrea să devină mămică.

Alexandra Ungureanu vrea să devină mămică. Artista face echipă cu mama sa la Asia Express, sezon 4. Chiar dacă nu a avut noroc în dragoste, ALexandra a vorbit despre momentul în care va deveni mămică. Care este condiția pusă pentru viitorul partner?

Alexandra Ungureanu vrea să devină mămică. Ce condiție impune

Alexandra Ungureanu vrea să devină mămică. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având mare succes în cariera muzicală. Cu toate astea, artista a suferit din dragoste, dar nu și-a pierdut speranța. Într-un interviu, Alexandra Ungureanu a vorbit despre rolul de mămică.

Vedeta își dorește să-și întemeieze o familie, dar există o condiție pentru ca acest lucru să se întâmple. Conform acesteia, viitorul iubit trebuie să fie un bărbat responsabil. ”Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine, mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere alături de mine o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercată”, a povestit Alexandra Ungureanu.

Deși pe plan profesional o duce bine, Alexandra este în dubii și nu știe pe ce drum să o ia. Vedeta recunoaște că are îndoieli referitoare la viața sa personală. „Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli. Încă nu ştiu să asimilez pe deplin acest succes, mă tulbu­ră prezenţa lui. Este foarte ciudat să te vezi radiind pe ecran, să fii mândră de tine, dar totuşi să-ţi pui întrebări dacă asta este calea corect”, a dezvăluit artista.

Alexandra a mărturisit că este de mult timp singură, motiv pentru care se simte nesigură. „Poa­te şi soli­tu­dinea are doza ei de vină în aceste stări. Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capi­tol. Las tim­pul să le aşeze cum vrea el. Este cum îţi spu­neam la început, deşi admirată mai mult ca nicio­dată, sunt aceeaşi Alexandra: mereu în cău­tări, ni­ciodată pe deplin mulţumită, plină de între­bări şi frământări”, a mai spus ea în același interviu.

Alexandru Ungureanu, la un pas să se căsătorească

Alexandra Ungureanu s-a despărțit de iubit înainte de nuntă. Fostul ei partener a decis să pună capăt relației cu artista chiar înainte de marele eveniment. Cu cinci ani în urmă, vedeta era pregătită să spună marele DA și luase o decizia care i-ar fi schimbat definitiv viața. De dragul fostului iubit, Alexandra s-ar fi mutat în America, deși aici avea o carieră. Din păcate, lucrurile s-au schimbat complet, iar acest lucru au întristat-o pe artistă.

Alexandra s-a refugiat în muncă, dar nu a trecut peste toate suferințele pe care le-a trăit în urma despărțirii de Andrei. ‘El a fost cel care a renunțat la tot, iar Alexandra a decis să revină în țară și să o ia de la capăt. Eram fericită şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. De acum, am să mă ocup de muzică, viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc despre relaţia mea, însă se vor așeza lucrurile bine pentru mine cândva”, mărturisea Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Alexandra si fostul iubit
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: