Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, din nou în spital. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel, din nou în spital. Cum se simte actorul

GALERIE FOTO (4) Alexandru Arșinel, din nou în spital

Alexandru Arșinel, din nou în spital. Celebrul actor a trecut prin momente dificile. Alexandru Arșinel a trecut prin două intervenții chirurgicale la inimă, acesta confruntându-se cu multe probleme de sănătate. Cum se simte acum?

Alexandru Arșinel, din nou în spital. Cum se simte acum actorul

Alexandru Arșinel, din nou în spital. Este unul dintre cei mai iubiți actori din România, iar ani la rând a fost colegul de scenă al regretatei Stela Popescu. Cei doi au făcut o echipă senzațională pe scena teatrului românesc, iar în timpul liber aveau o relație de prietenie extraordinară. Din păcate, actorul a trecut prin momente dificile în ultima perioadă.

Alexandru Arșinel s-a internat din nou în spital și a fost operat de două ori la inimă. El urmează să mai stea internat câteva zile pentru a fi sub supravegherea medicilor. Înaintea de a doua operație, actorului i-a fost montată un stent la inimă, iar la scurt timp a fost externat. Alexandru Arșinel s-a întors la spital după două zile, pentru a fi operat din nou. Artistul a vorbit despre starea sa de sănătate actuală.Conform acestuia, urmează să facă mai multe investigații, motiv pentru care va mai rămâne câteva zile în spital. „Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

În urmă cu câteva zile, actorul ajunsese acasă înainte de a fi operat la inimă pentru a doua oară. Atunci, Alexandru Arsinel declara cum se simte. „Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz.

Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației.Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă„, a mai spus actorul.

Alexandru Arșinel, despre Stela Popescu

Pe 23 noiembrie s-au împlinit 4 ani de la moartea regretatei actrițe Stela Popescu. Aceasta s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Stela Popescu a fost una dintre cele mai apreciate actrițe din România, făcând pe scena teatrului românesc o pereche excepțională cu Alexandru Arșinel.

În urmă cu câțiva ani, Arșinel declara că relația cu Stela Popescu a fost una strict profesională și că niciodată nu și-a încălcat jurămintele de nuntă. „E fireasca tentatia publicului sa traga astfel de concluzii atunci cand ai o partenera atat de frumoasa si talentata. Spun ca e sotia ta sau alte ganduri nastrusnice. Avem o relatie de camaraderie, strict profesionala. Ea a fost casatorita cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osanza cuplului nostru pe scena. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamna minunata, care mi-a daruit doi copii”, a declarat Alexandru Arsinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: