Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, reacție acidă la adresa celor care l-au criticat: „Jigodii ordinare m-au omorât”

Alexandru Arșinel, reacție acidă la adresa celor care l-au criticat: „Jigodii ordinare m-au omorât”

Alexandru Arșinel, reacție acidă la adresa celor care l-au criticat

Alexandru Arșinel, reacție acidă la adresa celor care l-au criticat. Actorul este apreciat de mulți români, iar cariera sa pe scena teatrului românesc este una veritabilă. În ultimele luni, Alexandru Arșinel a avut numeroase probleme de sănătate. Actorul a răbufnit la adresa celor care l-au criticat din cauza privilegiilor pe care le-a obținut de-a lungul timpului.

Alexandru Arșinel, reacție acidă la adresa celor care l-au criticat: „Jigodii ordinare m-au omorât”

Alexandru Arșinel a fost internart la spital de mai mult ori în ultimele luni, confruntându-se cu probleme mari de sănătate. Arșinel a fost directorul al Teatrului de Revistă, din Capitală, dar Nicușor Dan, primarul general al Capitalei a decis să nu îi mai prelungească contractul actorului. Arșinel nu a fost încântat de această veste, iar după ce s-a aflat câți bani primea lunar, oamenii l-au criticat.

De-a lungul anilor, Alexandru Arșinel a avut parte de sprijinul moral a soției sale, Marilena. Aceasta are o problemă gravă de sănătate, după ce în 2016 a suferit un accident car ea făcut-o dependentă de un cadru. Actorul a spus că soția sa l-a temperat mereu când acesta izbucnea la adresa celor care îl criticau. “Contează enorm persoana care este lângă tine. Persoana care, când te clatini, pune repede umărul. De câte ori crezi tu, în ultimii ani, după ce jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât, nu m-au îndemnat să zic: Pun mâna pe un par și-i fugăresc pe undeva!Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul, lasă-i în pace, o să treacă! Și ea, și Stela (n.r – m-au ajutat), care era tot o echilibrată și o blândă!”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Dan Negru, de pe YouTube.

Alexandru Arșinel, supărat pe Nicușor Dan

Alexandru Arșinel nu l-a iertat pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru că a decis să nu-i mai prelungească mandatul de director general al Teatrului de Revista „Constantin Tănase”. „Nu știu exact care au fost motivele care au stat în spatele deciziei sale. Nu am primit niciodată vreun amănunt despre decizia domniei sale.Tot ce știu e că în pixul său stătea prelungirea directoratului meu. A refuzat să semneze hârtia și așa am devenit oficial pensionar”, s-a confesat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Actorul este supărat pentru că nu mai poate fi atât de apropiat de teatru, pasiunea pe care a urmat-o aproape toată viața lui. „Sunt supărat mai ales în măsura în care organic nu mai pot fi apropiat teatrului. Și nici el mie. Despărțirea noastră s-a produs după 60 de ani în care am slujit teatrul de revistă. Vă spun sincer.Nu e deloc ușor să fiu și fără Stela, și fără teatru, și cu pandemia asta pe cap. După cum nu există nicio plăcere să vorbești despre problemele tale de sănătate, despre suferințele tale și despre efectele lor care te împiedică să faci ceea ce altădată făceai aproape pe negândite”.

În perioada următoare, Alexandru Arșinel vrea să rămână într-un con de umbră. Actorul speră să nu mai aibă probleme de sănătate. „Cu valul ăsta cinci de COVID, care sper din tot sufletul să fie cel din urmă, și cu lucrurile pe care le aud din partea medicilor, am decis să mă izolez, dacă pot spune asta, o perioadă.Ca atare, am nevoie de o perioadă de recuperare, sigur fizică, dacă nu cumva și mentală. Iar din primăvară vreau să mă întorc pe scenă, acolo de unde nu am fost din prima parte a lui decembrie”, a mai spus Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: