Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu 100.000 de euro. Ce probleme are Alice, director în MAE

Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu 100.000 de euro. Ce probleme are Alice, director în MAE

Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu 100.000 de euro

Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu 100.000 de euro. Celebrul actor are doi băieți, Bogdan și Cristian. Arșinel are o relație apropiată cu aceștia, dar și cu nurorile sale. Recent, Alexandru Arșinel a împrumutat-o pe soția fiului său cu 100.000 de euro. Alice este direacl la Ministerul Afacerilor Externe.

Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu 100.000 de euro. Ce probleme are Alice, director în MAE

Alexandru Arșinel are doi băieți, Bogdan și Cristian. Cei doi nu au călcat pe urmele tatălui lor și și-au ales alte meserii. Fiul cel mare, Bogdan este inginer constructor, iar mezinul familiei s-a specializat în grădinărit. Alice, soția lui Bogdan se pare că are probleme pe plan financiar, motiv pentru care i-a cerut actorului să o împrumute cu 100.000 de euro. Alexandru Arșinel nu a stat pe gânduri și și-a ajutat nora, care este directo la MAE. Alice Arșinel are această funcție de câțiva ani, iar împrumutul luat de la socrul său este notat în acte, așa cum prevede legea. Mai mult, Alice a apelat și la cumnatul ei care a împrumutat-o și el cu bani. Aceasta trebuie să-i returneze banii socrului său în 2023, așa cum scrie în acte.

Alexandru Arșinel nici nu s-a interesat care este destinația banilor. ”Normal că i-am dat. Pe vremea aceea (în 2008, n. red.) se întâmplau altfel lucrurile, era mai bine din punctul acesta de vedere și, dacă am avut, i-am dat imediat, le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri.Nu m-a interesat nicio secundă la ce au nevoie de bani, știu că au ceva afaceri în construcții, iar acolo e nevoie de lichidități. Dar este copilul meu (soțul lui Alice Arșinel este Bogdan, fiul actorului, n. red.) nici nu m-am gândit dacă îi va da înapoi sau nu. Nu mai știu nici măcar când i-am dat, dar nu cred că e important asta”, a spus actorul, în exclusivitate pentru FANATIK.

De asemenea, Alice Arșinel trebuie să-i returneze cumnatului său suma de 230.000 de euro, tot în 2023, iar la o bancă mai are, scadent în 2028, un credit în valoare de 130.000 de euro.

Ce avere are Alice Arșinel

Conturile nurorii lui Alexandru Arșine nu sunt pline, iar totalul declarat de aceasta în declarația de avere este de 20.000 de eli. În schimb, soția lui Bogdan are un salari ca directoare în Ministerul Afacerilor Externe de aproape 120.000 de lei anul, mai exact un salariu lunat de 10.000 lei.

Nora actorului a acordat și un împrumut în nume personal, către firma Prodomo Consulting, în valoare de 340.000 de lei, iar firma respectivă este a soțului ei, Bogdan Arșinel. În declarația de avere depusă de directoarea de la MAE, la capitolul venituri obținute din partea soțului nu este trecută nicio sumă.

Inginer de meserie, Bogdan Arșinel are o companie care lucrează în domeniul construcțiilor și cea pe care soția lui a și împrumutat-o cu 340.000 lei, dar lucrurile nu par să fie tocmai bune.Potrivit declarațiilor fiscale făcute, firma fiului lui Alexandru Arșinel a avut o cifră de afaceri de peste 830.000 de lei în 2020, dar profitul nu a existat, ea raportând pierderi de 101.501 și datorii de 1.327.673 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: