Redactia.ro
Home » Stil de viață » Alimente care nu expiră niciodată! Le poţi consuma oricând, fără teama de data expirării

Alimente care nu expiră niciodată! Le poţi consuma oricând, fără teama de data expirării

Alimente care nu expiră

O problemă constantă pe care o avem în ziua de astăzi este risipa alimentară. Cumpărăm mult, iar în frigiderele noastră stă mâncarea până expiră și nu o mai putem folosi. Totuși, este bine de știu că există alimente care nu au termen de valabilitate. Iată care sunt acestea!

Trebuie să știi că există o listă largă de alimente pe care le putem păstra la nesfârșit, pentru că ele nu expira niciodată. Poți să îți umpli cămara cu ele și să le folosești doar când ai nevoie.

Ce alimente au termen de valabilitate nelimitat

Mierea

Mierea nu expiră niciodată. Chiar dacă s-ar putea să își schimbe culoarea sau să se cristalizeze, mierea rămâne întotdeauna bună pentru consum.

Orezul

Orezul este un aliment care nu expiră niciodată și este în orice zi la fel de bun ca în ziua în care l-ați cumpărat. Tot ce trebuie să faceți este să îl puneți într-un borcan etanș și să îl păstrați într-un loc uscat. Mare atenție, însă, orezul brun nu are aceleași proprietăți.

Oțetul alb

Oțetul alb nu expiră niciodată, așa că îl puteți păstra în siguranță pentru un termen nelimitat de timp și îl puteți folosi în bucătărie sau pentru uz casnic.

Aceste alimente pot fi consumate oricând

Sarea

Sarea este un condiment pe care îl puteți păstra pe un termen nelimitat de timp. Cum ea se ăsește și în natură, ea nu are termen de valabilitate.

Mălaiul

Mălaiul nu expiră niciodată și este bun pentru consum oricând, atâta timp cât este păstrat etanș, într-un loc uscat și ferit.

Grișul

Poate fi consumat pe o perioadă nelimitată de timp și trebuie păstrat într-un borcan etanș. Același lucru este valabil și pentru făină și zahăr.

Fasolea uscată

Poate fi folosită tot timpul, pentru că ea nu expiră niciodată. Este la fel de bună pentru consum ca în ziua în care ați cumpărat-o. Același lucru este valabil și pentru mazărea uscată, năut sau linte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: