Redactia.ro
Home » Monden » Alina Ceușan a născut. Primele imagini cu bebelușul

Alina Ceușan a născut. Primele imagini cu bebelușul

alina ceusan a nascut

Alina Cueșan a născut în această dimineață o fetiță de nota 10. Marele anunț la făcut buna ei prietenă, Carmen Grebenișan. Blondina s-a dus de ieri dimineață la spital după ce i-au apărut primele contracții. Influencerul și-a ținut fanii la curent atât cât i-a permis situația.

Alina Ceușan a născut. Cel mai așteptat bebeluș din social media

Carmen Grebenișan a fost prima care a anunțat venirea pe lume a lui „Bebe Tisha”. Aceasta a dat marea veste imediat, înainte ca starea Alinei să îi permită să posteze primele imagini.

„Nu am dormit toată noaptea, am dormit iepurește, cu un ochi. Ba verificam grupul de WhatsApp…. A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar vă anunț că a născut. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat!”, a mai spus Carmen.

Primele imagini cu bebelușul Alinei Ceușan

Alina Ceușan, a anunțat în februarie că este însărcinată, iar de atunci vedeta și-a ținut fanii la curent cu tot procesul. Fiecare ecografie a fost postată de blondină pe pagina de Instagram. Nici în momentele dinaintea nașterii, vedeta nu a făcut excepție. Ea le-a povestit fanilor despre contracțiile pe care le are și nici durerea nu a ținut-o departe de camera de filmat.

În urmă cu doar câteva minute, Alina a postat primele imagini cu băiețelul, alături de o descriere emoționantă. Cel mic a venit pe lume la ora 4.44 și a obținut nota maximă din partea medicilor. Primele cuvinte ale Alinei când l-au văzut pe cel mic au fost comice: “So it was you all this time, inside” (Deci tu ai fost în interiorul meu în tot acest timp).

Blondina de la Asia Express le-a mulțumit tuturor pentru urările și gândurile bune transmise. Alina a declarat că nu s-a grăbit să facă prea multe cumpărături pentru bebeluș. Ia luat doar lucrurile pe care le considera esențiale, iar pe parcurs va achiziționa ce îi mai este necesar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: