Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcașu, dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a fost la un pas de moarte

Alina Pușcașu, dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a fost la un pas de moarte

GALERIE FOTO (3) Alina Pușcașu, dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19

Alina Pușcașu, dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a trecut prin momente dificile după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Alina Pușcău a fost la un pas de moarte, contactând o formă gravă a bolii. Fotomodelul internațional a ajuns de urgență la spital.

Alina Pușcașu, dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a fost la un pas de moarte

Alina Pușcașu, dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. În luna septembrie, Alina Pușcău a trecut prin momente de groază. Vedeta a contactat o formă gravă a coronavirusului,ajungând de urgență la spital. Fotomodelul a fost infectat cu Covid-19, varianta Delta, fiind la un pas de moarte. Din fericire, Alina a scăpat de acest virus, dar a rămas cu amintiri neplăcute.

Recent, modelul a povestit experiența șocantă pe care a trăit-o la sfârșitul lunii septembrie. „Sunt bine, încep să îmi revin, doar ce am venit de la mama. Am fost la mama două săptămâni, ea a avut grijă de mine și acum câteva zile am ieșit din carantină. A fost cea mai grea perioadă din viața mea, niciodată nu m-am simțit atât de bolnavă. Corpul meu simțeam că a decedat, am intrat în panică pentru că eram singură, nu am avut familia lângă mine. Ea (n.r. prietena ei) avea COVID și nu știa și așa am luat, în casa mea. Începusem să tușesc, să mă doară în gât, să am frisoare, nu îmi înțelegeam corpul. Seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, simțeam o apăsare în piept, dureri de cap îngrozitoare, dureri de stomac. Mă ustura stomacul, îmi curgea sânge din nas, vărsam. Pur și simplu am avut tot felul de simptome în același timp și nu se opreau, era din ce în ce mai rău. Am zis „Ok, am COVID, o să îmi treacă”, povestește Alina Pușcău pentru Kanal D.

Alina Pușcău a avut simptome grave de COVID-19

Alina este o persoană puternică, reușind să învingă virusul care a ucis milioane de oameni. Cu toate astea, vedeta a recunoscut că s-a simțit extrem de rău și că i-a fost frică să nu i se întâmple ceva rău. „Și pur și simplu nouă zile am avut febră, dureri de cap, usturimi de stomac. Norocul meu a fost că am putut să respir, a fost singura șansă de a trăi. Am avut noroc că nu am avut alte probleme de sănătate. În fiecare zi creștea durerea și am stat nouă zile fără să mănânc, mâncam câte o bucățică, pentru că am luat anitibiotic foarte puternic. Nu puteam să mă ridic din pat, mă țineam de ceva ca să mă duc la toaletă. A fost un coșmar pentru mine”, mai spus vedeta.

Cu ochii în lacrimi, Alina a povestit că mama ei își pierduse speranța, crezând că nu o să-și mai vadă fiica niciodată. Fosta iubită a lui Vin Diesel a așteptat nouă ore să vină salvarea pentru a o transporta de urgență la spital. „Am intrat în panică rău de tot, am zis că viața mea se termină…Mă gândeam că nu am creat nicio familie, copii și chiar am și vorbit cu Dumnezeu, i-am spus că, dacă este timpul meu să plec, să plec, să nu mai stau în durerea asta. Mama credea că o să mor. Când am fost la ea mi-a spus „Eu nu credeam să o să trăiești”, a conchis Alina Pușcău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: