Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcău a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Vedeta a fost infectată cu noul coronavirs în urmă cu nouă zile

Alina Pușcău a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Vedeta a fost infectată cu noul coronavirs în urmă cu nouă zile

Alina Pușcău a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Vedeta a fost infectată cu noul coronavirs în urmă cu nouă zile

Alina Pușcău a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Modelul a anunțat că a fost depistată cu noul coronavirus în urmă cu mai multe zile, iar după ce a fost transferată de urgență la secția de Terapie Intensivă. 

Alina Pușcău a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Vedeta a fost infectată cu noul coronavirs în urmă cu nouă zile

Alina Pușcău trece prin momente cumplite din aceasta perioadă. Modelul se numără printre victimele nemilosului virus, COVID-19. Deși se află în a noua zi de infectare, potrivit informațiilor oferite la Antena Stars, starea de sănătate a modelului nu este deloc una bună. În urmă cu scurt timp, a sunat la numărul de urgență, iar în aceste momente se află pe patul de spital.

Alina Pușcău a avut simptome destul de severe și a simțit că viața îi este pusă în pericol. După ce a fost internată în spital în urmă cu câteva zile, fiind transferată chiar și la secția de Terapie Intensivă, starea ei de sănătate părea că se îndreaptă spre bine, astfel medicii au decis externarea acesteia. Nu a trecut prea mult timp, căci modelul s-a simțit din nou rău și a sunat de urgență la numărul 112, fiind internată din nou la spital, pe seama infectării cu Covid-19.

Vedeta nu a ezitat, astfel cu doar câteva zile în urmă, când viața ei nu mai părea a fi pusă în pericol, a mărturisit că a luat virusul de la o prietenă. Tânăra venise să o viziteze, la ea în apartament, însă nu știa că este infectată cu SARS-CoV-2. Ulterior, starea de sănătate a Alinei Pușcău s-a înrăutățit. Totodată, a tras un semnal de alarmă pe site-urile de socializare, spunând că orice persoană ar trebui să fie conștientă de faptul că noul coronavirus este o boală cât se poate de periculoasă.

Alina Pușcău i-a îndemnat pe toți internauții să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2, aceasta fiind singura modalitate prin care ne putem reîntoarce la viețile ”normale”. Numai că, între timp, starea de sănătatea a modelului s-a înrăutățit.

Ce spune Alina Pușcău de coronavirus

Recent, modelul internaținal a postat mai multe clipuri video pe Instagram în care le spunea internauților că a fost infectat cu noul coronavirus. Alina apare cu ochii în lacrimi, mărturisind că nu se simte bine și că virusul i-a afectat plămânii. Ulterior, starea acesteia s-a înrăutățit și a ajuns de urgență la Terapie Intensivă. Ieri, la ceas de seară, Alina Pușcău a chemat ambulanța și a fost transportantă de urgență la spital. Modelul a spus că virusul îi atacă organele și că nu se simte deloc bine, având stări de amețeală, vomă și durere de cap.

Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”, spunea ieri Alina Pușcău pe Instagram.

Vedeta a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, spunând că oamenii trebuie să fie conștienți de faptul că noul coronavirus este foarte periculos. Mai mult, Alina i-a îndemnat pe toți să se vaccineze, aceasta fiind singura modalitate ca acest virus să dispară.

În loc să se simtă mai bine, Alina a ajuns de urgență la spital, fiind internată la Terapie Intensivă. Modelul a postat o imagine cu o ambulanță, semn că a fost nevoie de intervenția medicilor. Cu ochii în lacrimi, Alina și-a rugat prietenii să aibă grijă de ei și să se ferească de acest virus. „Abia pot sta în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu! Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas… Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, a scris tânăra vedetă. Vedeta s-a pozat cu perfuzia în mână, semn că nu se simte deloc bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: