Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu și soțul ei s-au fotografiat împreună după zvonurile despre divorț. Cum au apărut aceștia

Alina Sorescu și soțul ei s-au fotografiat împreună după zvonurile despre divorț. Cum au apărut aceștia

GALERIE FOTO (2) Alina Sorescu și soțul ei s-au fotografiat împreună după zvonurile despre divorț. Cum au apărut aceștia

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost la un pas de divorț, asta după ce bărbatul a fost surprins cu o blondă misterioasă. Acum, la ceva timp de la apariția zvonurilor, cei doi s-au fotografiat împreună semn că nu este vorba despre niciun divorț.

Alina Sorescu și soțul ei s-au fotografiat împreună după zvonurile despre divorț. Cum au apărut aceștia

În ultimul an s-a tot zvonit că Alina Sorescu și soțul ei sunt la un pas de divorț. Deși cei doi au negat că ar avea probleme în mariaj, în urmă cu câteva zile frumoasa cântăreață a șters toate pozele cu soțul ei de pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că cei doi s-au despărțit.

Cu toate acestea, o nouă fotografie cu cei doi i-a surprins pe fani. Gestul neașteptat făcut de Alina Sorescu de a șterge toate fotografiile de pe social media alături de soțul ei, Alexandru Ciucu nu a făcut altceva decât să alimenteze zvonurile că cei doi nu se mai înțeleg deloc și se pregătesc de divorț, deși au negat acest lucru. La scurt timp după gestul vedetei, Alexandru Ciucu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie de familie cu Alina și cele două fetițe, îmbrăcate în uniformă și pregătite pentru prima zi de școală și de grădiniță. Designerul a decis să imortalizeze momentul și să facă o fotografie cu toată familia.

Alina Sorescu și soțul ei s-au fotografiat împreună după zvonurile despre divorț. Cum au apărut aceștia

”Un nou început de scoala ca în vremurile bune. Succes tuturor ! Va pupam ! #familie”, a scris Alexandru la descrierea imaginii.

Cum a reacționat Alina Sorescu la zvonurile cum că soțul ei a înșelat-o

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și au împreună două fetițe. De-a lungul timpului s-a tot zvonit că între cei doi există tensiuni și că se gândesc la divorț, însă de fiecare dată aceștia au dezmințit informațiile apărute. De data aceasta însă, Alexandru Ciucu a fost surprinsă de paparazzi în timp ce urca într-un apartament cu o tânără, care este și prietenă cu Alina Sorescu. După ce au apărut zvonurile că designer-ul o înseală pe artistă, aceasta face acum primele declarații despre subiect.

Cântăreața a fost recent invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Acolo, Cristi Brancu, prezentatorul show-ului, a întrebat-o despre speculațiile apărute în care protagonist este Alexandru Ciucu, soțul ei. Cântăreața a fost foarte discretă în declarații.

”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Prima TV Alina Sorescu, conform click.ro.

Artista în vârstă de 34 de ani nici nu a negat, nici nu a confirmat zvonurile, dar a ținut neapărat să facă declarații despre reușitele ei.

”Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus artista la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: