Redactia.ro
Home » Știri » Amalia Enache, pe mâinile medicilor! Prezentatoarea TV a fost operată de urgență: „Durerile sunt atroce!”

Amalia Enache, pe mâinile medicilor! Prezentatoarea TV a fost operată de urgență: „Durerile sunt atroce!”

Amalia Enache, de urgență la spital! Prezentatoarea TV a fost operată: "Durerile sunt atroce!"

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta ProTV trece prin clipe grele acum, după ce a ajuns de urgență la spital. A avut parte de câteva crize puternice, motiv pentru care medicii au decis trebuie să treacă urgent printr-o intervenție chirurgicală. Prenzentatoarea a făcut și primele declarații despre cum a decurs tot.

Amalia Enache, operată la primele ore ale zilei

Celebra prezentatoare de la ProTV, Amalia Enache, a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta s-a confruntat cu dureri îngrozitoare de stomac, pe care nu le-a mai putut suporta și a decis să meargă la spital pentru a cere ajutor. Se pare, însă, că medicii au decis că este nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru că situația putea deveni din ce în ce mai gravă.

Amalia a vorbit despre toată experiența pe rețelele de socializare, mărturisiând că s-a simțit atât de rău, încât credea că va suferi un infarct din cauza durerii. În urma examinării făcute de medici, s-a constatat că are probleme de bilă și a trebuit să fie operată de urgență. A fost vorba despre un colecist, care nu mai putea suporta amânare, motiv pentru care a fost urcată imediat pe masa de operație.

”Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirurgicală, colecistotecmie. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere. Mulțumim întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanța București. PS. Durerile sunt atât de atroce în aceasta criză de colecist, încât eu eram convinsă ca fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu!”, a scris Amalia Enache pe rețelele de socializare.


Speră să se recupereze repede și să revină din nou pe micile ecrane, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea dispariție bruscă.

Amalia Enache, mesaj impresionant pentru medici

Amalia Enache este foarte recunoscătoare medicilor, pe care îi consideră niște eroi. A avut parte de mai multe experiențe plăcute în spitale, motiv pentru care a ținut să le mulțumească acestora în mod public pentru tot ce fac pentru oameni.

La începutul anului, vedeta le-a urat medicilor să aibă parte de tot respectul cuvenit și să dea numai de oameni care îi apreciază. Le-a mulțumit celor care își iubesc meseria și fac tot ce pot ca să îi vadă bine pe cei din jur, eforturi și lucruri care par imposibile.

„Da, tuturor medicilor care le răspund la mesaje ori telefoane pacienților panicați sau rudelor îngrijorate. Le mulțumesc tuturor medicilor care sunt empatici. Celor veșnic în alertă. Tuturor medicilor care își sacrifică adesea bucăți importante din viața personală pentru profesie, în gărzi grele și cu ore multe în spitale.”, a declarat Amalia pentru Viața medicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: