Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Regula simplă de care s-a folosit vedeta

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Regula simplă de care s-a folosit vedeta

GALERIE FOTO (8) Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme.

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Fosta soție a alui Ilie Năstase a trecut prin momente grele, după ce s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Din fericire, Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme, folosind o singură regulă.

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Regula simplă de care s-a folosit vedeta

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Femeia care i-a dăruit două fetițe minunate lui Ilie Năstase a devenit un exemplu pentru femeile care se luptă de ani de zile cu kilogramele în plus. Amalia Năstase s-a numărat și ea printre persoanele care s-au chinuit să slăbească. Ei bine, vedeta a reușit să piardă zeci de kilograme, folosind o regulă simplă. În urmă cu câțiva ani, Amalia cântărea 96 de kilograme, acela fiind momentul în care a simțit că pierde lupta cu surplusul de grăsime, luând decizia de a face o schimbare.

Astfel, ambiția și sacrificiile sale au determinat-o pe Amalia să revină la silueta de odinioară, reușind să slăbească aproape 30 de kilograme. Vedeta a reușit să își mențină greutatea dorită timp de mai mulți ani.„La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat. Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot. Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta”, a povestit Amalia.

Care este regula simplă pe care a folosit-o?

Amalia Năstase a declarat că a folosit o regulă simplă pentru a slăbit. Vedeta a renunțat la zahăr, și deși pare drastic, fosta soție a tenismenului a mărturisit că în doi ani a mâncat de două ori zahăr. „În doi ani, am mâncat de două ori zahăr. (…)Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva”, a explicat fosta soție a lui Ilie Năstase. Persoanele care vor să slăbească se dau bătuți în fața dulciurilor, iar acest lucru distruge orice dietă.

Amalia Năstase, în vârstă de 44 de ani se bucură de o familie minunată. După ce a divorțat de Ilie Năstase, împreună cu care are două fiice, vedeta și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Răzvan Vasilescu, cu care are un băiețel. Chiar dacă s-a despărțit de fostul tenismen, Amalia Năstase are numai cuvinte de laude la adresa lui Ilie Năstase. „Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros e el ca imagine pentru România. Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate. În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult”, declara Amalia despre fostul sot.