Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Regula simplă de care s-a folosit vedeta

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Regula simplă de care s-a folosit vedeta

GALERIE FOTO (8) Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme.

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Fosta soție a alui Ilie Năstase a trecut prin momente grele, după ce s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Din fericire, Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme, folosind o singură regulă.

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Regula simplă de care s-a folosit vedeta

Amalia Năstase a reușit să slăbească zeci de kilograme. Femeia care i-a dăruit două fetițe minunate lui Ilie Năstase a devenit un exemplu pentru femeile care se luptă de ani de zile cu kilogramele în plus. Amalia Năstase s-a numărat și ea printre persoanele care s-au chinuit să slăbească. Ei bine, vedeta a reușit să piardă zeci de kilograme, folosind o regulă simplă. În urmă cu câțiva ani, Amalia cântărea 96 de kilograme, acela fiind momentul în care a simțit că pierde lupta cu surplusul de grăsime, luând decizia de a face o schimbare.

Astfel, ambiția și sacrificiile sale au determinat-o pe Amalia să revină la silueta de odinioară, reușind să slăbească aproape 30 de kilograme. Vedeta a reușit să își mențină greutatea dorită timp de mai mulți ani.„La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat. Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot. Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta”, a povestit Amalia.

A renunțat la zahăr

Amalia Năstase a declarat că, în primul rând, a renunțat la zahăr: „În doi ani, am mâncat de două ori zahăr. (…)Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva”, a explicat fosta soție a lui Ilie Năstase.

Amalia, despre dieta ei

 Am trecut la o dietă mai ușoară decât cea pe care am ținut-o. Mie mi se pare că mănânc prea mult, doctorul mi-a spus că trebuie să mănânc tot ce mi-a spus el, dar mie mi se pare că mănânc prea mult. Nu știu dacă o să mai slăbesc 12 kilograme într-o lună, dar sigur mai am 20 de slăbit. Dimineața mănânc 50 g de prosciutto cu un biscuite de ovăz, după am un măr ca snack, ceea ce este viață pentru că eu o lună de zile nu am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne și pește. Când am mâncat primul măr parcă am mâncat ambrozie. La prânz mănânc 80 g de carne cu 200 g de salată, adică trebuie să ai grijă, ți le măsori o dată și apoi îți dai seama care e cantitatea, nu stai în fiecare zi să măsori. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc, orice pește, fructe de mare (…). Dimineața beau o cafea cu unt de cocos, fără zahăr, poți să pui îndulcitor de ștevie și ce face untul de cocos este că pornește arderile cumva, e o grăsime bună. La cină mănânc ton la conservă, cu 2 biscuiți de ovăz sau am voie și ou, am voie și somon afumat și 200g de legume pe care, câteodată, nu le mai mănânc pentru că m-am săturat din ce am mâncat.”, a spus Amalia Năstase în emisiunea “Vorbește lumea”.

În cele din urmă, vedeta a reușit să slăbească 30 de kg, iar acum se menține la silueta dorită.

Amalia Năstase, în vârstă de 44 de ani se bucură de o familie minunată. După ce a divorțat de Ilie Năstase, împreună cu care are două fiice, vedeta și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Răzvan Vasilescu, cu care are un băiețel. Chiar dacă s-a despărțit de fostul tenismen, Amalia Năstase are numai cuvinte de laude la adresa lui Ilie Năstase. „Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros e el ca imagine pentru România. Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate. În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult”, declara Amalia despre fostul sot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: