Redactia.ro
Home » Monden » Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți. Fiica lor cea mare a primit o bursă de studii la o prestigioasă școală de arte din Paris

Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți. Fiica lor cea mare a primit o bursă de studii la o prestigioasă școală de arte din Paris

GALERIE FOTO (4) Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți

Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți. Bucurie mare în familia Năstase, după ce fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase a primit o bursă de studii în cadrul Școlii de Design Parsons din Paris. Alessia, 17 ani, va începe cursurile în luna august a acestui an.

Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți. Fiica lor cea mare a primit o bursă de studii la o prestigioasă școală de arte din Paris

Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți. Cu toate că au divorțat, Ilie și Amalia Năstase vor fi uniți pentru totdeauna. Cei doi au împreună două fiice minunate, Alessia, 17 ani și Emma, 13 ani. Alessia i-a făcut fericiți pe cei doi părinți ai săi, după ce a primit o bursă de studii la o școală prestigioasă din Paris.

Fiica lui Ilie Năstase va începe cursurile din cadrul Școlii de Design Parson din Paris în luna august a anului acesta. Invitată alături de mama sa în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alessia a povestit cum a fost momentul în care a aflat vestea. „Sunt la specializarea Fine Arts pe un program care se numește Media Art & Technology. (…) A fost destul de greu. Mi-am completat aplicația pe un program care ajută studenții să aplice la facultăți din America”, spus Alessia.

Deși facultatea este americană, aceasta are sediu și la Paris. Mulți designeri celebri au absolvit această școală de artă, iar printre ei se numără Marc Jacobs și Tom Ford.„A intrat în cameră la mine la 8 dimineața cu laptopul în brațe, urlând și plângând. Am zis că mor, că s-a întâmplat ceva. (…)Ne-am uitat toți, am plâns toți. Și acum am pielea de găină când vorbesc. Îmi aduc aminte cât de impresionată am fost pentru că, știi, ca și părinte, îți spui: «Băi, poate exagerez eu, poate copilul meu nu e chiar așa cum zic eu». Dar uite că e mai mult decât ziceam eu că e”, a povestit Amalia Năstase.

Cum a reacționat tatăl său?

După ce a aflat că a intrat la una dintre cele mai bune școli de artă din lume, Alessia l-a sunat pe tatăl său pentru a-i confirma vestea. Fostul tenismen a fost extrem de fericit că fiica sa a reușit să primească o bursă de studii la această facultate. „Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, a mai spus Alessia.

Alessia și-a descoperit pasiunea pentru arte încă de pe vremea când era mică. „Inițial am vrut să mă duc spre fashion, dar am zis că nu este pentru mine și după am aflat despre fine arts. Practic am aflat că nu trebuie să aplic [ce știu] doar în picturi, ci și pe altfel de media. Atunci am știut exact”, a declara fiica lui Ilie Năstase în urmă cu câteva luni. Alessia este stângace, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult să se perfecționeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: