Redactia.ro
Home » Știri » Amenințare cu bombă pentru un avion care zbura de la Dublin la Cracovia. A fost deviat de urgență la Berlin

Amenințare cu bombă pentru un avion care zbura de la Dublin la Cracovia. A fost deviat de urgență la Berlin

GALERIE FOTO (2) Avion

A fost panică, duminică, la bordul unui  avion care zbura de la Dublin la Cracovia. Piloții au aterizat de urgență pe un aeroport din Berlin, după ce au fost notificați cu privire la: „o potențială amenințare la adresa securității la bord”, a declarat pentru BBC un purtător de cuvânt al Ryanair.

Amenințare cu bombă pentru un avion care zbura de la Dublin la Cracovia. A fost deviat de urgență la Berlin

O aeronavă Ryanair care zbura din Republica Irlanda către Polonia, a deviat de urgență, duminică, spre Germania, după ce piloții au fost înștiințați cu privire la o posibilă amenințare cu bombă, a confirmat compania aeriană, potrivit BBC. Odată ce echipajul a primit această veste, căpitanul de la bord a trebuit să ia în calcul cel mai apropiat aeroport. Nu mai mult de 160 de pasageri se aflau în avion, iar după ce au aterizat la Berlin, poliția a căutat un obiect suspect la bord. Nu a fost găsit nimic periculos, din fericire.

Mai exact, este vorba despre o cursă FR1901, care a decolat din Dublin înainte de ora locală 17:00, duminică. În urma aterizării de urgență și a unor verificări amănunțite, zborul către Cracovia a fost reluat, dar s-a produs o întârziere de aproximativ șapte ore. „După ce au fost verificați de autoritățile germane, pasagerii au călătorit mai departe la Cracovia cu o aeronavă de rezervă Ryanair după o întârziere la sol de aproximativ șapte ore”, a adăugat purtătorul de cuvânt al companiei aeriene.

O altă amenințare cu bombă la bordul unui avion, în urmă cu o săptămână

În urmă cu o săptămână, un alt zbor Ryanair din Grecia către Lituania a fost obligat să aterizeze în Belarus, sub o escortă militară. Autoritățile din Belarus au declarat atunci  că au primit o amenințare cu o  bombă pentru o  aeronavă. Însă, a fost, de fapt, căci după ce au aterizat la aterizat la Minsk, jurnalistul disident Roman Protasevici și prietena sa Sofia Sapega au fost arestați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: