Redactia.ro
Home » Știri » Amenzi uriașe pentru cei care nu respectă legea. Ce anunț a fost făcut astăzi

Amenzi uriașe pentru cei care nu respectă legea. Ce anunț a fost făcut astăzi

Amenzi uriașe pentru cei care nu respectă legea. Ce anunț a fost făcut astăzi

Amenzi uriașe pentru românii care nu respectă legea, începând de astăzi. Primăria Sectorului 3 a început colaborarea cu producătorul de tutun British American Tobacco pentru a monta primele 300 de scrumiere în puncte cu circulație intensă.

Amenzi uriașe pentru cei care nu respectă legea. Ce anunț a fost făcut astăzi

Amenzi uluitoare pentru românii care nu respectă curățenia. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că a început colaborarea cu producătorul de tutun British American Tobacco pentru a monta primele 300 de scrumiere în puncte cu circulație intensă.
Primarul sectorului 3 a precizat că cei care nu respectă curățenia, vor primi amendă în valoare de la 2.000 până la 5.000 de lei.

Nu încurajez fumatul, nu acesta este scopul. Însă sunt oameni care fumează şi trebuie să le creeăm condiţii. Iar păstrarea curăţeniei ne priveşte pe toţi cei care ne dorim civilizaţie. Este treaba fiecăruia să menţinem curăţenia” a spus primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Amendă de la 2.000 până la 5.000 de lei

Sancțiunile pentru nerespectarea curățeniei sunt între 2.000 și 5.000 de lei, iar, pe lângă asta, primăria Sectorului 3 va aplica 100 de amenzi zilnice fără a specifica dacă sunt amenzi în general sau doar acelea pentru nerespectarea legii.

De asemenea, Negoiță a specificat că nu vor putea amenda șoferii care sunt surprinși pe cameră că aruncă mucurile de țigară pe jos, dar dacă sunt prinși în fapt, vor primi amendă.

Legislaţia din România în .Ev. Mediu, nu putem amenda şoferii pe care îi surprindem pe cameră că aruncă chiştoace pe jos. Dar când îi prindem în fapt îi amendăm. Campania lansată alături de .BAT completează demersurile Primăriei Sectorului 3 pentru un #SectorCurat, fiind, şi de această dată, primii în România care implementăm un sistem modern de colectare a resturilor de ţigarete şi transformarea lor în ceva util. Economia circulară este esenţială, iar marile oraşe ale lumii adoptă proceduri moderne în această direcţie”, a mai spus Robert Negoita.

Citeste si:Prințul Harry și Meghan Markle vor da în judecată un tabloid din Marea Britanie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: