Redactia.ro
Home » Sport » Ana-Maria Brânză s-a operat la genunchi! Mesajul campioanei olimpice

Ana-Maria Brânză s-a operat la genunchi! Mesajul campioanei olimpice

ana maria branza, spada, operație,

Ana-Maria Brânză s-a operat la genunchi. Intervenția chirurgicală a fost făcută marți, iar sportiva se simte foarte bine.

Campioana olimpică la spadă a decis să nu mai amâne operația la genunchiul drept. Ana-Maria Brânză a postat un mesaj în care și-a liniștit fanii imediat după intervenția chirurgicală. Sportiva avea probleme de ceva vreme.

„Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Operaţia a decurs bine am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu ”live”… şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de ”Finding Nemo” doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit” a scris sportiva.

A fost de trei ori cea mai bună spadasină din lume

Cum toate competițiile sportive au fost amânate, din cauza pandemiei de coronavirus, Ana-Maria Brânză a decis că acum este cea mai bună perioadă pentru a-și rezolva problemele medicale.

„Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi… practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel… X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis!”, a mai scris sportiva.

Ana-Maria Brânză este una dintre cele mai valoroase sportive din România. A fost vicecampioană olimpică în 2008 la Beijing și campioană olimpică pe echipe în 2016 la Rio de Janeiro. Mai are în palmares trei titluri mondiale și șapte europene. A câștigat și 14 turnee de Cupa Mondială. În sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013 a fost desemnată cea mai bună spadasină din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: