Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire neașteptată în lumea mondenă din România! De ce și-au spus adio după 9 ani

Despărțire neașteptată în lumea mondenă din România! De ce și-au spus adio după 9 ani

Ana Maria Brânză și soțul ei au ajuns la divorț.

CANCAN.RO aduce în atenție o veste șocantă la început de an: Ana Maria Brânză, dubla campioană mondială la spadă, și soțul ei, Pavel Popescu, par să fi ajuns la o despărțire. Informația, prezentată în exclusivitate, indică faptul că super-campioana ar fi părăsit deja domiciliul conjugal, iar despărțirea ar urma să fie oficializată la notar.

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu și-au unit destinele în 2015

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu s-au căsătorit în 2015, după o relație de trei ani, și au fost cunoscuți pentru discreția lor în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, potrivit informațiilor obținute de la surse, în cuplu ar fi intervenit o răceală începând cu începutul iernii. Motivul nu ar fi fost tradiționala incompatibilitate între soți, ci un act comis de Pavel Popescu, peste care Ana Maria Brânză nu a putut să treacă.

Decizia de a părăsi locuința în care cei doi își trăiau viața împreună a fost luată de către super-campioană, și, conform informațiilor, ea nu s-ar fi mutat la mare distanță de soț. De asemenea, internauții au remarcat că fotografiile cu cei doi nu mai există pe conturile lor de Instagram, confirmând în mare parte zvonurile privind despărțirea.

Detaliile referitoare la actele de divorț au fost, de asemenea, obținute de la sursele CANCAN.RO, care afirmă că Ana Maria Brânză și Pavel Popescu ar fi depus deja actele necesare, iar despărțirea ar urma să se oficializeze la notar, cu mențiunea că aceasta poate interveni o schimbare de ultimă oră.

Ana Maria Brânză spunea că relația lor se bazează pe susținere reciprocă

Fosta sportivă s-a retras din activitatea sportivă în 2021, în timp ce Pavel Popescu este antrenor secund la echipa națională de polo feminin. Într-o declarație anterioară din mai 2023, Ana Maria Brânză a vorbit despre căsnicia lor, subliniind susținerea reciprocă pe care au avut-o în întreaga lor relație. În contextul actual, rămâne de văzut dacă se va confirma oficial divorțul și care vor fi urmările acestui moment neașteptat pentru cei doi protagoniști. Cei interesați sunt îndemnați să rămână pe poziții pentru eventuale actualizări.

„Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam.

Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, a mărturisit Ana Maria Brânză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: