Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare! Ce declarații a făcut vedeta, imediat după aflarea verdictului: ”Nu mă mai urc”

Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare! Ce declarații a făcut vedeta, imediat după aflarea verdictului: ”Nu mă mai urc”

Ana Morodan

Ana Morodan, cunoscută drept „Contesa digitală”, și-a împărtășit gândurile și alegerile pe care le-a făcut în urma accidentului din martie 2023, care a condus la condamnarea sa la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, precum și la 60 de zile de muncă în folosul comunității. Această sentință a venit ca un moment de cotitură în viața influencerului, care a fost întotdeauna conștientă de responsabilitatea pe care o poartă pentru alegerile sale.

Într-un interviu recent, Ana Morodan a dezvăluit cum a luat hotărârea de a face față consecințelor accidentului care a schimbat cursul vieții sale. Cu sinceritate, a mărturisit că este conștientă de faptul că orice alegere greșită aduce cu sine consecințe, iar aceasta a fost lecția pe care a trebuit să o învețe.

Ana Morodan, primele declarații după decizia judecătorilor

Unul dintre aspectele-cheie ale acestei povestiri a fost descoperirea substanțelor benzodiazepia și alprazolam în sângele Anei Morodan. Aceste două substanțe active sunt componentele principale ale celebrului calmant Xanax și, ulterior, s-a dovedit a fi singurul lucru pe care l-a consumat. Aceasta a fost o revelație importantă, deoarece substanțele în cauză sunt adesea folosite pentru a trata anxietatea și tulburările de panică, ceea ce ridică întrebări cu privire la motivul pentru care le-a consumat înainte de accidentul său.

Ana Morodan a explicat că în ziua accidentului, simțea o anxietate copleșitoare și a recurs la Xanax pentru a-și calma stările de panică. În ciuda intenției sale de a se simți mai bine, această decizie a avut consecințe devastatoare. Accidentul a fost un moment de cotitură care a schimbat cursul vieții ei, dar și modul în care a perceput alegerile legate de sănătatea sa.

„Substanțele găsite au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luasem. Conform doctorului psihiatru există o diferență între ce numim noi popular droguri, și calmante prescrise pentru un tratament. Însă și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce”, a spus Ana Morodan, potrivit Unica.

Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare

Este important de menționat că Ana Morodan a recunoscut că a greșit. A fost conștientă de riscurile asumate atunci când a recurs la aceste substanțe și a înțeles că această eroare de judecată a avut consecințe grave. Cu toate acestea, ea nu a încercat să se eschiveze de la responsabilitatea sa și a acceptat sentința pe care a primit-o cu maturitate.

Deși a fost condamnată la închisoare cu suspendare și la efectuarea muncii în folosul comunității, Ana Morodan a decis să transforme această experiență într-o lecție de viață. Ea a vorbit deschis despre cum va folosi această oportunitate pentru a-și reevalua prioritățile și pentru a-și reconstrui viața pe baze solide. Acesta este un exemplu de reziliență și maturitate, în care influencerul a ales să crească din greșelile sale și să se implice activ în procesul de recuperare.

„Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe. (…) Episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata.

Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan”, a mai explicat vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: