Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras de la Survivor, dezvăluire șoc după eliminare: ”Au venit la mine să ma bage din nou în competiție”. Din ce cauză nu a mai fost posibil

Ana Porgras de la Survivor, dezvăluire șoc după eliminare: ”Au venit la mine să ma bage din nou în competiție”. Din ce cauză nu a mai fost posibil

Ana Porgras

Ana Porgras, fosta ”faimoasă” a Survivor România face o dezvăluire uimitoare. Ana spune că imediat după eliminare, care a fost una neașteptată, staff-ul a încercat să o reintroducă în competiție, dar nu a mai fost posibil din cauza regulilor concursului.

Ana Porgras de la Survivor, dezvăluire șoc după eliminare: ”Au venit la mine să ma bage din nou în competiție”. Din ce cauză nu a mai fost posibil

Eliminarea Anei Porgras din competiția Survivor România a fost una neașteptată și a stârnit controverse. La câteva săptămâni după acest episod, ”faimoasa” a mărturisit în mediul online că s-a încercat readucera sa în camp, dar regulamentul emisiunii nu a mai permis. Astfel, Ana a fost nevoită să accepte situația și să se întoarcă din Republica Dominicană, în România.

”Au venit la mine după, să ma bage din nou în competiție, doar că regulile din Survivor …Nu se putea face o treabă de genul. Știu că s-a făcut la un moment dat în Exatlon parcă, dar la Survivor nu merge așa”, spune Ana Porgras, într-un video pe rețelele de socializare.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România după ce a fost nominalizată de către Jador. Cum ”faimoasa” nu a avut suficiente voturi, ea a fost cea care a plecat acasă. Concurenții, dar și telespectatorii au fost șocați de acest lucru, deoarece nu se așteptau. Zannidache a început să plângă atunci când văzut ce s-a întâmplat, în urma consiliului de eliminare al competiției. Mulți dintre susținătorii Anei l-au pus la zid pe Jador, ulterior. De altfel, publicul a încercat să facă o petiție pentru ca Ana Porgras să fie readusă la Survivor, dar în zadar.

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana Porgras, atunci când a fost eliminată din competiție, vizibil uimită de situație.

Deși nu se aștepta să fie eliminată, se aștepta, în schimb, ca Jador să o propună pentru a pleca acasă, după ce acesta avea să iasă favoritul publicului.

 „Mă așteptam, după consiliul pe care l-am avut când Jador m-a nominalizat. Mă așteptam să fiu nominalizată dacă va ieși favorit. Sunt liniștită, el nu a făcut altceva  decât să am scoată în față. Publicul decide cine rămâne. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect. Dacă e să plec, voi pleca cu fruntea sus. Am multe de arătat, drumul meu nu ar trebui să se oprească aici. Vom vedea ce va fi”, spunea Ana Porgras, înainte să afle verdictul publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: