Redactia.ro
Home » Monden » Emy Alupei, reacție acidă după ce s-a făcut o petiție pentru Ana Porgras. Fosta concurentă de la Survivor nu s-a mai abținut!

Emy Alupei, reacție acidă după ce s-a făcut o petiție pentru Ana Porgras. Fosta concurentă de la Survivor nu s-a mai abținut!

GALERIE FOTO (5) Emy Alupei, reacție acidă după ce s-a făcut o petiție pentru Ana Porgras

Emy Alupei, reacție acidă după ce s-a făcut o petiție pentru Ana Porgras. Duminica trecută, telespectatorii emisiunii Survivor România s-au declarat șocanți de eliminarea Anei Porgras. De atunci, mulți internauți s-au arătat nemulțumiți de această decizie. Cu toate astea, Emily Alupei, concurentă în primul sezon Survivor România, a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta este enervată la culme de faptul că s-a făcut chiar și o petiție pentru bruneta.

Emy Alupei, reacție acidă după ce s-a făcut o petiție pentru Ana Porgras. Fosta concurentă de la Survivor nu s-a mai abținut!

Emy Alupei, reacție acidă după ce s-a făcut o petiție pentru Ana Porgras. Eliminarea brunetei de la Survivor România a stârnit numeroase critici la adresa show-ului, internauții reprezentând chiar și o petiție pentru ca Ana Porgras să fie adusă din nou în competiție. Mai mult, fanii Anei Porgras l-au învinovățit pe Jador pentru că a nominalizat-o, dar nu au fost supărați pe faptul că aceasta a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Ana Porgras, eliminată de la Survivor

După ce au făcut petiția, Emy Alupei, fostă concurentă Survivor România a răbufnit pe rețelele de socializare. ”M-ați exasperat cu Porgras că a ieșit din competiție. Băăă, alții au murit și n-au pățit nimic, alții au făcut pușcărie pe nedrept și nu s-au mai plâns atât. E o competiție! Ieși, ieși, ieși, intri, intri…și așa mai departe, vin alții noi, rămâne unul. Trecem peste!Asta-i viața, te ridică, te coboară, trebuie să treci peste. E dură. Ați votat cumva și vă pare atât de rău că ați votat…ați dat, ați investit în Porgras cu 100 de euro pe zi, ești nebun la cap? Numai în voturi ați tinut-o și acum ai văzut tu că n-a fost votată și suferi rău de tot c-ai pierdut banii. Mai lasă-mă în pace, ce e vrăjeala asta?”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Ce spune Majda despre eliminarea Anei Porgras

În urmă cu puțin timp, Majda a vorbit despre eliminarea fostei sportive de la Survivor România, dar și despre motivul pentru care Jador a nominalizat-o pe ANA. Duminica trecută, fosta gimnastă a părăsit competiția după ce a fost votată spre eliminare de Jador și Sebastian Chitoșcă, iar publicul a decis ca Ana să plece acasă.

Majda a fost întrebată pe contul său de Instagram ce părere are despre această situație, dar și despre decizia luată de faimos. „Sunt convinsă că mulți au fost șocați când au auzit că o să iasă Ana, dar e foarte greu când ești favoritul publicului.(…)Mi-a părut rău, chiar mi-a părut rău, pentru că nu mă așteptam și mulți nu s-au așteptat, dar mi-ar fi părut rău și dacă ar fi plecat alt concurent, doar că plecarea Anei a fost un șoc. Fiecare votează în funcție de cum simte, de cum consideră că este corect..Ana este o luptătoare, eu sunt foarte mândră de ea, pentru tot parcursul ei. Este Ana Campioana, exact cum i s-a zis și a luptat până la capăt”, a declarat Majda, pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: