Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras își pune pirostiile? Fosta sportivă le-a arătat tuturor inelul

Ana Porgras își pune pirostiile? Fosta sportivă le-a arătat tuturor inelul

GALERIE FOTO (3) Ana Porgras își pune pirostiile

Ana Porgras își pune pirostiile?Fosta gimnastă și-a surprins fanii după ce s-a pozat cu un inel la deget. Acest lucru a ridicat un semn de întrebare în rândul fanilor săi. Se mărita sau nu Ana Porgras?

Ana Porgras își pune pirostiile? Fosta sportivă le-a arătat tuturor inelul

Ana Porgras își pune pirostiile? A participat la Survivor România 2021 și le-a demonstrat tuturor că este fparte ambițioasă și puternică. Ana Porgras a făcut gimnastică mulți ani, dar a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme de sănătate. Recent, bruneta a postat o imagine pentru a le arăta fanilor cât de mulțumită este de machiajul pe care i l-a făcut o specialistă în make-up.

Cu toate astea, internauții au observat că Ana purta un inel surprinzător pe deget, iar aceștia s-au întrebat dacă nu cumva fosta sportivă se pregătește de nuntă. Mai mult, bruneta a mai postat o fotografie în care ține un buchet de flori în mână, și pare că ar fi prins buchetul miresei. Imaginea a strâns mii de like-uri și comentarii frumoase. Momentan nu se știe dacă vedeta își va pune pirostiile, dar așteptăm ca Ana să anunțe fericitul eveniment.

Ana Porgras

Cu cine s-a iubit Ana Porgras

Ana și-a petrecut toată copilăria și o bună parte din adolescentă prin cantonamente, așa că până la 18 ani nu a avut cum să-și facă relație. În urmă cu aproape un deceniu era considerată cea mai mare speranță a gimnasticii românești,dar în 2012 a renunțat la gimnastică. S-a întors în Brăila, acolo unde locuia sora ei și după câteva luni și-a făcut primul iubit. În iarna 2012 surprindea pe toată lumea cu noul său look. La acea vreme, Ana devenise o femeie în toată regula, se vopsise blondă și se săruta cu un tânăr. Băiatul respectiv este un prieten din Brăila, cu care gimnasta a avut o relație. În prezent, bruneta locuiește la Brașov, singură, într-un apartament, cu două camere. Vedeta nu are niciun iubit, cel puțin așa spune, dar multă vreme a fost suspectată că ar fi avut o relație cu Zanni, artistul care a câștigat marele premiu la Survivor România.

Ana si fostul ei iubit

Zannidache a vizitat-o de câteva ori pe Ana la Brașov, înainte de plecarea în Dominicană și a dormit în apartamentul ei. Spre surprinderea tuturor, relația lor s-a rupt în momentul în care s-au întors în țară. Conform artistului, acesta ar fi văzut un mesaj deloc plăcut pe telefonul fostei sportive, iar acest lucru l-a deranjat enorm. Se pare că în mesaj Ana îi spunea unui bărbat că vorbește cu Zanni pentru că vrea să câștige faima. „La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede, că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu stiam ce s-a intamplat acasa. Si dupa ce s-a terminat, am castigat eu, m-am dus cu Ana pana in cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat in telefonul ei. Multi m-au intrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei si prin niste chestii pe care le-am auzit cumva, „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: