Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras reacționează în urma declarațiilor făcute de Zanni! Ce spune fosta gimnastă despre artist

Ana Porgras reacționează în urma declarațiilor făcute de Zanni! Ce spune fosta gimnastă despre artist

Ana Porgras reacționează în urma declarațiilor făcute de Zanni! Ce spune fosta gimnastă despre artist

Ana Porgras a transmis un mesaj dur la adresa lui Zanni, după ce acesta a scos amănunte picante despre viața ei personală. Cei doi nu-și mai vorbesc de ceva timp!

Ana Porgras reacționează în urma declarațiilor făcute de Zanni

Ana Porgras și Zanni au avut o relație foarte apropiată înainte și în timpul competiției Survivor România. Cei doi au dat de înțeles că formează un cuplu, asta din cauza semnelor transmise conform cărora ar avea sentimente profunde. Mai mult, aceștia păreau să știe foarte multe detalii unul despre celălalt. Lucru care i-a făcut pe fani să creată că sunt într-o relație de mai mult timp.

Ulterior s-a dovedit că cei doi nu au format niciodată un cuplu, însă Zanni a ținut foarte mult la fosta gimnastă. Relația lor de prietenie s-a terminat brusc atunci când emisiunea Survivor România 2021 a luat sfârșit. Zanni a văzit atunci câteva mesaje pe telefonul acesteia care l-au rănit profund.

Recent, Ana Porgras a făcut câteva precizări și în ceea ce privesc declarațiile lui Zanni în emisiunea „În oglindă”. Ea spune că nu este adevărat ce a spus câștigătorul Survivor România cu privire la mesajele văzute în telefonul ei.

”Ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate. Nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun „că vreau să mai apar și eu la televizor”. Nu a existat niciodată așa ceva. Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari. Așa că vă rog din suflet să ștergeți articolul anterior. Nu e fondat și nu mi se pare corect să implicăm alte persoane, care nu au nicio legătura cu această poveste!”, a declarat Ana Porgras, potrivit Wowbiz.

Zanni a dezvăluit mesajul pe care l-a citit în telefonul Anei Porgras

Imediat după ce Zanni a câștigat competiția de la Survivor România, el și Ana Porgras au rupt orice legătură. Motivul a fost un mesaj primit de Faimoasă de la un bărbat. Zanni a povestit în emisiunea online „În oglindă” că Ana l-a dezamăgit profund, după ce i-a citit un mesaj trimis unui bărbat.

”Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”.Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”. O înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp. Mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu ai fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit. În două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a mărturisit câștigătorul Survivor România 2021 în emisiunea „În oglindă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: