Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat cine este iubitul Anei Porgras! Zanni a rupt orice legătură cu ea

S-a aflat cine este iubitul Anei Porgras! Zanni a rupt orice legătură cu ea

GALERIE FOTO (4) S-a aflat cine este iubitul Anei Porgras! Zanni a rupt orice legătură cu ea

S-a aflat cine este iubitul Anei Porgras, fosta concurentă de la Survivor România 2021. Fanii au observat imediat detaliile care i-au scăpat acesteia pe internet. 

S-a aflat cine este iubitul Anei Porgras! Zanni a rupt orice legătură cu ea

Ana Porgras a ajuns din nou în atenția publicului după ce a postat o serie de fotografii din vacanță. Aceasta a lăsat să-i scape câteva detalii, iar fanii au observat imediat că fosta concurentă de la Survivor România este împreună un bărbat la Brașov.

Faimoasa de la Survivor, cea cu care s-a speculat mult timp că ar avea o relație cu Zanni, tânărul artist care a câștigat competiția de la Kanald D, a postat câteva imagini din vacanță, însă a lăsat să-i scape și persoana care este alături de ea. Un fan a trimis mai multe fotografii către wowbiz.ro. Fără să se gândească că fanii vor fi atât de vigilenți, aceasta a scăpat câteva detalii care puse cap la cap rezultă că are un nou iubit.

Ana Porgras a fost la Brașov și s-a fotografiat în camera de hotel. Însă dincolo de silueta sa de invidiat, punctul de atracție l-a reprezentat reflexia din geam a iubitului său. O altă postare la care nu a fost atentă sau poate nu i-a păsat este o fotografie de la plajă. În selfie-ul postat se observă și prosopul și șezlongului vecin. Până acum nimic relevant. Însă, iubitul pe care îl ține ascuns a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu el pe șezlong având același prosop. Cum micile detalii fac diferența, fanii au format un puzzle, din care rezultă că Ana Porgras are iubit. Bărbatul alături de care petrece timp este medic specialist radiolog.

S-a aflat cine este iubitul Anei Porgras! Zanni a rupt orice legătură cu ea

Ana Porgras și Zanni au rupt orice legătură

În urmă cu ceva timp, imediat după ce Zanni a câștigat competiția de la Survivor România, el și Ana Porgras au rupt orice legătură din cauza unui mesaj primit de Faimoasă de la un bărbat. Zanni a povestit în emisiunea online „În oglindă” că Ana l-a dezamăgit profund, după ce i-a citit un mesaj trimis unui bărbat.

”Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”.Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”. O înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp. Mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu ai fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a mărturisit câștigătorul Survivor România 2021 în emisiunea „În oglindă”.

După declarațiile făcute de Zanni, Ana Porgras nu i-a dat replica în mod direct. Aceasta a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său de socializare.

”Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții. Să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor. Au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a scris fosta concurentă „Survivor România 2021”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: