Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a ieșit din izolare. Anunțul făcut de sexy impresara

Anamaria Prodan a ieșit din izolare. Anunțul făcut de sexy impresara

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan a ieșit din izolare

Anamaria Prodan a ieșit din izolare. Anamaria Reghecampf a fost infectată cu noul coronavirus, iar în urmă cu puțin timp a ieșit din izolare. Sexy impresara a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își anunță fanii care este starea sa de sănătate.

Anamaria Prodan a ieșit din izolare. Anunțul făcut de sexy impresara

Anamaria Prodan a ieșit din izolare. Pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreg mapamondul, iar milioane de oameni s-au infectat și au murit din cauza acestei boli. Ei bine, virusul nu iartă pe mine, iar multe vedete din toată lumea au anunțat că au fost infectate cu COVID-19. Una dintre ele a fost și impresara Anamaria Prodan care și-a anunțat fanii în urmă cu două săptămâni că s-a infectat cu noul coronavirus. Aceasta a ajuns de urgență la spital după ce a anunțat stări de rău. Ulterior, vedeta a reușit să treacă cu bine peste această situație, iar recent Anamaria Prodan a ieșit din izolare. Soția antrenorului de fotbal, Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj în care și-a anunțat fanii că a ieșit din carantină iar acum se simte foarte bine.

Vedeta s-a fotografiat în casa sa de vis și le-a transmis urmăritorilor săi care au susținut-o în această perioadă că se simte foarte bine. Anamaria Prodan arată bine continuă să se mențină în formă, chiar dacă a trecut printr-o situație neplăcută. ”Dragii mei, iarna și-a intrat serios în drepturi. Este perioada în care trebuie să avem grijă de sănătate noastră, dar și de corpul nostru când vine vorba de greutate. Eu am avut o perioadă mai delicată după cum știți, iar de astăzi ies din carantină.”, le-a scris frumoasa vedetă fanilor de pe rețelele de socializare. Sexy impresara și-a îndemnat fanii să se protejeze în această perioadă, pentru că noul virus este foarte periculos.

Mesajul postat de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost infectată cu noul coronavirus

Anamaria Prodan a povestit că s-a confruntat cu o perioadă foarte grea, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta a menționat că a făcut perfuzii cu vitamine și că a urmat un tratament strict prescris de medicii din Pipera. Cel care a sărit în ajutorul impresarei a fost afaceristul Gigi Becali, care a avut grijă să nu-i lipsească nimic prietei sale. Chiar dacă a trecut de perioada critică, Anamaria se confruntă cu tusea, dar este bucuroasă că tot ce a fost mai greu a trecut. Vedeta și-a informat fanii că a avut dureri îngrozitoare de oase și că a trecut prin momente critice. ”Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă și-a revenit și s-a întors lângă familia ei, blondina trage un semnal de alarmă la adresa celor care nu cred în acest virus nemilos, care ucide mii de oameni. Anamaria Prodan este de părere că acest virus nu poate fi controlat, oricât de mult te-ai proteja.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: