Redactia.ro
Home » Sport » Cum a ajuns milionară Anamaria Prodan. Impresara de fotbal a dezvăluit secretul bogăției

Cum a ajuns milionară Anamaria Prodan. Impresara de fotbal a dezvăluit secretul bogăției

Anamaria Prodan, selfie pe Instagram

Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit într-un interviu cum a reușit să devină milionară. Celebra impresară de fotbal este cunoscută pentru averea sa fabuloasă și spune că s-a născut milionară.

Cum a ajuns Anamaria Prodan să fie extrem de bogată

Anamaria Prodan este cunoscută publicului nu doar prin prisma profesiei sale, una de succes de altfel, ci și datorită averii sale fabuloase pe care o deține. Anamaria Prodan a mărturisit într-un interviu că ea s-a născut milionară și că banii nu i-a făcut din fotbal.

De altfel, Anamaria Prodan a precizat că nu a fost ajutată niciodată, de nimeni, din fotbal, dar și că nu a cerut vreodată bani cuiva. Anamaria Prodan se cataloghează drept o femeie stabilă financiar și puternică.

”M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele”, a declarat Anamaria pentru gsp.ro.

Anamaria Prodan face milioane de euro din afacerile sale. Ea a dezvăluit că singură s-ar descurca cu zece milioane de euro.

”Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai spus impresara de fotbal.

Anamaria Prodan nu se sfiește să dea din casă detalii despre averea sa. Impresara de fotbal a precizat că, dacă ar fi nevoită să renunțe la meseria ei, s-ar descurca din economii „pentru încă 20 de vieți”. Totodată, legat de bijuteriile sale, Prodanca a explicat că este ceva firesc să își cumpere brățări scumpe, deoarece muncește. Un detaliu pe care l-a subliniat impresara este că atunci când era mică avea lanț de aur, într-o perioadă când ”lumea nu știa ce e aia.”

”E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, bolnavă de Covid-19

Anamaria Prodan s-a îmbolnăvit de coronavirus, în aceste zile. Ea se află acum în vila sa din Snagov, în autoizolare. La un moment dat, nu mai putea să respire și a chemat ambulanța, fiind transportată la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii au constatat că nu este o urgență și i-au prescris medicamente pentru perioda de izolare.

Între timp, impresara se simte mai bine, iar testul de coronavirus pe care l-a făcut i-a ieșit negativ.

Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu am fost la spital și nu am chemat salvarea. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: