Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, anunț șocant. Impresara nu a divorțat de Reghe

Anamaria Prodan, anunț șocant. Impresara nu a divorțat de Reghe

Anamaria Prodan, anunț șocant

Anamaria Prodan, anunț șocant. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să pună capăt unei căsnicii de mai bine de 15 ani. Cei doi auu împreună un copil, Laurențiu Junior. Recent, impresara a anunțat că nu a divorțat de antrenor și că primul termen nu a fost stabilit.

Anamaria Prodan, anunț șocant. Impresara nu a divorțat de Reghe

Anamaria Prodan, anunț șocant. După o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf și fiica Ionelei Prodan, Anamaria, au decis să divorțeze. Luni la rând impresara a negat acest lucru, dar într-un final, Anamaria Prodan a mărturisit public că se desparte de antrenor. Deși a încercat să evite un scandal, agentul FIFA a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume. În ceea ce privește divorțul de Reghe, Anamaria a făcut un anunț surpriză. Conform acesteia, încă nu a divorțat de Reghe, iar primul termen nu a fost încă stabilit. „Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit”, a mărturisit Anamaria Prodat, în direct la Realitatea Plus.

Vedeta a luptat mult pentru a-și salva căsnicia, dar nu poate trece peste infidelitatea soțului ei. Recent, Reghe a făcut o ședință foto cu actuala luui iubită. Laurențiu a intrat în direct, în timpul emisiunii unde era invitată Anamaria Prodan și a cerut ca viața lui să rămână privată. „Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță. Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă„, a adugat impresara.

Anamaria Prodan și Reghe, ceartă în direct

Impresara se declară dezamăgită de alegerile soțului ei și susține că familia și copilul lor au avut cel mai mult de suferit. Anamaria a fost deranjată de ședința foto pe care Reghe l-a făcut alături de iubita lui. Cei doi au avut un schimb de replici acide, în direct. Antrenorul a cerut să-i fie respectată viața privată. „Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii!”, a spus Anamaria Prodan, în direct la Realitatea Plus.

Vedeta tv îl acuză pe antrenor că nu se interesează deloc de viața băiatului lor, iar de Moș Nicolae, Reghe a preferat să-i trimită lui Bebe bani prin șofer. „Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani! Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum. e, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum. Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar.”, a adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: