Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, anunț surprinzător: „Începând de azi…”

Anamaria Prodan, anunț surprinzător: „Începând de azi…”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, anunț surprinzător

Anamaria Prodan, anunț surprinzător. Celebra impresară se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, dar pare mai hotărâtă ca niciodată să avanseze și mai mult în cariera sa. Vedeta s-a axat pe afacerile sale, iar în urmă cu câteva ore și-a anunțat fanii că și-a făcut cont de TikTok.

Anamaria Prodan, anunț surprinzător: „Începând de azi…”

Anamaria Prodan, anunț surprinzător. Viața impresarei s-a schimbat radical în ultimele luni. După o căsnicie de 15 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze, spre surprinderea unora. De când antrenorul și-a părăsit familia, impresara s-a implicat în multe afaceri, iar pentru a trece mai repede peste dezamăgirea soțului, vedeta și-a îndreptat atenția către afacerile sale. Mai mult, Anamaria a devenit activă în mediul online, anunțându-și fanii că și-a făcut cont de TikTok. Blondina a postat o imagine pe Instagram cu noul cont de Tik Tok. „Începând de azi … i am in 🤫👌💪🙌😎 #tiktok”, a scris Anamaria pe retelele de socializare. Impresara are deja aproape 70 de mii de urmăritori și peste 170 de aprecieri.

Anamaria Prodan si-a facut cont de TikTok

Vedeta este activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a postat un mesaj dur pentru femeile care preferă să stea cu bărbați doar pentru bani. Mulți internauți s-au gândit că mesajul ar fi, de fapt, o săgeată pentru noua iubită a lui Reghe. „Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, pregătită să-și refacă viața

Agentul FIFA a recunoscut public că mariajul cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, chiar dacă împreună au un copil. Vedeta a mărturisit că nu mai există cale de împăcare, dar a subliniat faptul că va fi mereu alături de tatăl copilului ei. În cadrul unui interviu, blondina a precizat că o să fie mult mai atentă la persoanele care o să intre în viața ei, lăsănd să se înțeleagă că ar fi pregătită să-și refacă viața.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care într-adevăr merită să stea acolo”, a declarat Anamaria Prodan pentru Romaniatv.ro.

Chiar și așa, impresara este dezamăgită de gestul soțului său. Sătulă de situația în care se află, Anamaria Prodan a lansat câteva acuzații la adresa încă soțului său. Vedeta a mărturisit că pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există. „Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: