Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, devastată după despărțirea de Reghecampf! Decizia pe care a luat-o impresara: ”Îmi este rușine să ies pe stradă”

Anamaria Prodan, devastată după despărțirea de Reghecampf! Decizia pe care a luat-o impresara: ”Îmi este rușine să ies pe stradă”

Anamaria Prodan, devastată după despărțirea de Reghecampf! Decizia pe care a luat-o impresara: ”Îmi este rușine să ies pe stradă”

Anamaria Prodan, devastată după despărțirea de Reghecampf! Impresara și copiii ei trăiesc clipe de coșmar după ce s-a aflat că Laurențiu are acum o relație cu o altă femeie. 

Anamaria Prodan, devastată după despărțirea de Reghecampf! Decizia pe care a luat-o impresara: ”Îmi este rușine să ies pe stradă”

Anamaria Prodan și copiii ei trăiesc clipe de coșmar după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf are acum o relație cu o altă femeie și că cei doi așteaptă venirea pe lume a unui copil. Sexy impresara a recunoscut că acasă la ea, situația este destul de tensionată. A crezut până în ultima clipă că toate zvonurile legate de încă soțul ei sunt false, așa că vestea că noua sa parteneră de viață este însărcinată a picat ca un trăznet.

Impresara continuă să îl numească ”Soarele meu” pe Laurențiu Reghecampf, deși cei doi s-au despărțit, iar aceasta a spus că nu există și nici nu va mai exista cale de împăcare între ei. Cu toate acestea, Anamaria a dezvăluit că nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei și că trăiește clipe de coșmar, din cauza tuturor fotografiilor, videoclipurilor sau informațiilor pe care le vede sau care îi sunt trimise. Deși dorește să dea dovadă în continuare că este o femeie cât se poate de puternică și că nimic nu o poate pune la pământ, Anamaria Prodan a recunoscut că îi este rușine să mai iasă pe stradă în ultima perioadă.

”Părinții mei se întorc în mormânt și chiar și tatăl lui, care a fost atât de mândru de copilul lui și de familia lui și noi atât de mult am muncit ca să ajungem cine suntem astăzi. Copiii mei, la 22, 21 și 13 ani, Luca 19 ani, nu cred vreodată că și-au dorit sau și-au imaginat să ajungă în această mocirlă. (…) Deja este atât de deranjant. Vă rog să mă credeți că îmi este rușine să ies pe stradă, și mie și copiilor”, a mărturisit Anamaria Prodan la Antena3.

Anamaria Prodan a explicat de ce i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf

În timp ce publicațiile din toată țara scriau despre divorțul lor, Anamaria Prodan a ales să-și apere soțul. Indiferent de acuzațiile care i-au fost aduse, ea a încercat să-i fie alături și să-i păstreze imaginea pe care o avea în spațiul public.

Mulți au crezut că este modul său de a nega zvonurile despre infidelitatea acestuia, dar motivul se pare că a fost altul. Impresara de fotbal a fost conștientă de situația în care se află, precum și despre greșelile lui Laurențiu. A făcut toate aceste eforturi pentru el din dragoste și respect, iar acum au rămas în urmă doar gândurile pozitive.

„Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.”, a declarat Anamaria pentru romaniatv.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: