Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Ce spune impresara

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Ce spune impresara

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Ce spune impresara

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Vedeta susține că dacă un loc se eliberează în viața ei, cu siguranță va fi ocupat de cineva care cu adevărat îl merită.

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Ce spune impresara

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin primele pagini ale tabloidelor cu scandalul uriaș al divorțului, asta după ce vedeta a confirmat că într-adevăr s-au separat și urmează să fie semnatele actele oficiale ale încheierii mariajului. Deși spune că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, vedeta a ținut să precizeze că nu mai există nicio șansă de împăcare deoarece tatăl copilului său a greșit și a tradăt-o, după cum a declarat ea într-o emisiune TV.

Vedeta e o femeie curtată de mulți bărbați și mulți și-ar dori să stea lângă ea, însă într-un interviu pe care l-a acordat recent, Anamaria Prodan susține că locul rămas liber după separarea de Laurențiu Reghecampf va fi ocupat de cineva care îl merita cu adevărat.

”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.

Mulți s-au gândit că va mai urma un scandal, cel al împărțirii bunurilor după divorț, însă Anamaria Prodan a făcut lumină în acest caz. Sexy impresara susține că nu au de împărțit nimic și el va pleca salariul pe care îl are ca și antrenor, în rest nu au bunuri comune care trebuie să fie împărțite la partaj.

”S-a vorbit despre sume fabuloase, însă nu există așa ceva. Eu cu Laurențiu nu avem nimic de împărțit. Toată averea este moștenire de la mama mea. Aviz domnișoarelor care se dau pe lângă el cu ideea asta, eu, Anamaria Prodan sunt milionară! El pleacă cu salariul pe care-l ia și atât. Bineînțeles, poate să vină oricând acasă, la copii, însă nu pleacă cu nimic și nu împărțim nimic”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a explicat de ce i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf

În timp ce publicațiile din toată țara scriau despre divorțul lor, Anamaria Prodan a ales să-și apere soțul. Indiferent de acuzațiile care i-au fost aduse, ea a încercat să-i fie alături și să-i păstreze imaginea pe care o avea în spațiul public.

Mulți au crezut că este modul său de a nega zvonurile despre infidelitatea acestuia, dar motivul se pare că a fost altul. Impresara de fotbal a fost conștientă de situația în care se află, precum și despre greșelile lui Laurențiu. A făcut toate aceste eforturi pentru el din dragoste și respect, iar acum au rămas în urmă doar gândurile pozitive.

„Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.”, a declarat Anamaria pentru romaniatv.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: