Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe i-ar fi blocat accesul la conturile din Dubai! ”Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe i-ar fi blocat accesul la conturile din Dubai! ”Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe i-ar fi blocat accesul la conturile din Dubai! ”Fmilia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

Noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf au ieșit la iveală. Impresara a reacționat după ce Reghe i-ar fi blocat accesul la conturile din Dubai. 

Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe i-ar fi blocat accesul la conturile din Dubai! ”Fmilia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

De aproximativ trei săptămâni, întreaga presă din România scrie aproape zilnic despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Astfel că, recent au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața antrenorului de la CSU Craiova, care ar fi avut o amantă încă din anul 2017. Potrivit unui jurnalist de la Strict Secret, acesta ar fi cunoscut-o în timpul unor petreceri „deocheate” care aveau loc în Dubai.

După apariția informațiilor de-a dreptul șocante, care sunt prezentate într-o investigație, am stat de vorbă cu Anamaria Prodan, care a reacționat în exclusivitate pentru PRO TV. Chiar dacă detaliile prezentate în articolul mai sus menționat par incredibile, impresara a acceptat să își spună părerea.

”Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop. Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Numai Dumnezeu știe ce e bine pentru noi și, fiind un om care-L iubește mai presus de orice pe Dumnezeu, accept ceea ce mi se ia și ceea ce mi se dă. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea.  Nu mă interesează de când Laurenție Reghecampf are amante.

Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui. Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui. ”, a declarat Anamaria Prodan pentru protv.ro.

 ”Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă”

De asemena, Anamaria Prodan a mai vorbit și despre amanta fostului ei soț, dar și despre faptul că oricât de tare ar fi rănit-o Reghecampf, ea va fi alături de el dacă el își dorește acest lucru în cariera sa.

”Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații. Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva. Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul – copilul nostru – în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva. 

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.  Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru. 

Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: