Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe. „Trădătorii se știe cum sfârșesc.”

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe. „Trădătorii se știe cum sfârșesc.”

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe. După ce a recunoscut că divorțează de Laurențiu Reghecampf, impresara a plecat în Dubai să se ocupe de afacerile sale. Luni seara, Anamaria Prodan a primit un premiu la Gala „ISucces Internațional”, care a avut loc în Dubai. Ce mesaj i-a transmis vedeta antrenorului.

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe. „Trădătorii se știe cum sfârșesc.”

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe. Anunțul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a luat pe toată lumea prin surprindere. Impresara a confirmat separarea de cel cu care a trăit în ultimii 15 ani, declarând că nu mai există nicio șansă de împăcare. În plin proces de divorț, Anamaria Prodan a plecat în Dubai pentru a se ocupa de afaceri. De asemenea, impresara a câștiga un premiu la Gala „ISucces Internațional”, la celebrul La Perle. Cei doi soți au de împărțit o avere de 100 de milioane de euro, iar în prezent, antrenorul locuiește într-un apartament din București.

În presă au apărut zvonuri conform cărora Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai, iar Anamaria a reacționat pe tema acestui subiect. Mai mult, vedeta este dispusă să-și dubleze averea, investind un milion de euro în criptomonede. ” Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc. Pentru mine, capul plecat sabia îl taie primul. Eu o duc bine, sunt fericită. Mai am un apartament aici, la Dubai. Vreau să înmulțesc averea lăsată de mama mea, am investit un milion de euro în criptomonede”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan, vorbe dure la adresa lui Reghe

Invitată în emisiunea lui Măruță, Anamaria Prodan a vorbit despre separarea de Laurențiu Reghecampf și noua lui partneră. Vedeta a declarat că se simte trădată de tatăl copilului ei, despre care spune că a făcut mult rău familiei sale. Impresara a spus că Reghe nu mai are ce căuta în familia ei și preferă să-l știe departe. Cu toate astea, Anamaria i-a cerut antrenorului să nu-și neglijeze copiii. „E jenant ce se întâmplă cu Laurențiu care trebuie să fie tată pentru jucători, un exemplu. Eu am să fac în așa fel încât copilul meu, care azi nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni în afară de mine și fete, să fie bine.”, a spus Anamaria Prodan.

Agentul FIFA a confirmat că Laurențiu Reghecampf nu mai locuia împreună cu ea de mult timp. „Nu mai are ce să caute între noi. Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de vreo 200 de prieteni comuni, arătat, explicat, venit, cerut iertare, de foarte multe ori iertat. Cu toate astea, umilința nu poate merge la infinit”, a mai spus impresara. Întrebată dacă își va reface viața, Anamaria a spus că are nevoie de dragoste, ținând să precizeze că Reghe este istorie în viața ei. „Când cineva mă trădează și îmi rănește copilul… Cum să spun, dacă nu ar fi fost o dragoste atât de mare între noi, ar fi fost dușmanul meu cel mai mare.”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: