Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa fostei soții a lui Reghe. Impresara a răbufnit după ce Mariana Pfiffer a acuzat-o că i-a distrus căsnicia

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa fostei soții a lui Reghe. Impresara a răbufnit după ce Mariana Pfiffer a acuzat-o că i-a distrus căsnicia

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa fostei soții a lui Reghe

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa fostei soții a lui Reghe. Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Reghecampf a vorbit recent despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan, declarând că impresara trece prin aceeași situație pe care a înfrunat-o în urmă cu câțiva ani. Ulterior, Anamaria Prodan a venit cu o reacție la adresa acesteia.

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa fostei soții a lui Reghe. Impresara a răbufnit după ce Mariana Pfiffer a acuzat-o că i-a distrus căsnicia

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa fostei soții a lui Reghe. După ce a recunoscut că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan se confruntă cu acuzele Marianei Pfeiffer, fosta soție a antrenorului. În urmă cu câteva zile, Mariana a vorbit despre divorțul dintre cei doi, acuzând-o pe Anamaria că i-a distrus căsnicia cu Reghe. Mama primului copil al antrenorului a precizat că Reghe a rugat-o la acea vreme să divorțeze cât ami repede, pentru că impresare ar fi fost însărcinată.

Mariana si Reghe

Acum, după ce Anamaria Prodan a auzit acuzațiile venite din partea Marianei Pfiffer, a răbufnit. Vedeta a declarat că prima soție a lui Reghe a oferit o poveste total diferită față de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Impresara a declarat că atât Mariana, cât și actuala iubită a lui Reghe nu fac decât să-l umilească pe acesta și să-i păteze imaginea. „Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

De asemenea, vedeta este de părere că Laurențiu Reghecampf este responsabil pentru această situație și pentru faptul că imaginea lui va avea de suferit în viitor. Anamaria Prodan susține că antrenorul le permite fostei soții și actualei iubite să ofere declarații ori de câte ori au ocazia.

Anamaria Prodan nu dorește să se mai împace cu Laurențiu Reghecampf

Agentul FIFA a ținut să sublinieze că soțul său, Laurențiu Reghecampf va regreta alegerile făcute în prezent. „Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste să-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi. Păcat, căci Laurențiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de această alegere a soțului meu.(…) Îl vor costa scump.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Invitată în emisiunea lui Măruță, Anamaria Prodan a mărturisit că Bebe, copilul pe care îl are împreună cu Laurențiu, nu vrea să audă de tatăl său. Cu lacrimi în ochi, vedeta a spus că suferă enorm când își vede copilul în această situație. Fiica Ionelei Prodan a declarat că nu mai există nicio șansă de împăcare între ea și Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: