Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, OPRITĂ de poliţie în plină stradă. Vedeta TV a fost trasă la răspundere în văzul celorlalţi şoferi

Anca Serea, OPRITĂ de poliţie în plină stradă. Vedeta TV a fost trasă la răspundere în văzul celorlalţi şoferi

anca serea

Anca Serea (41 de ani) s-a confruntat cu o problemă de circulaţie în zona de nord a Bucureştiului. Vedeta TV a fost trasă la răpsundere de agenţii de la Rutieră în văzul celorlalţi şoferi. Bruneta oprise într-un loc nepermis, iar, spre ghinionul ei, un echipaj al Poliţiei trecea chiar atunci prin zonă.

Anca Serea staţionase într-o zonă interzisă ca să-i permită unei prietene să coboare din maşină.

Poliţiştii au recunoscut-o şi au iertat-o

Cea care este mamă a 6 copii a scăpat însă basma-curată destul de rapid. Conform Click!, oamenii legii s-au mulțumit doar să-i atragă atenția vedetei, din mașină. Anca a răspuns la solicitarea polițiștilor, a coborât geamul și a intrat în dialog cu ei. Vedeta și-a admis vina și le-a explicat oamenilor legii că a fost vorba despre câteva secunde, cât a lăsat-o pe prietena ei să coboare din mașină.

De asemenea, şi femeia care dorise să coboare în plin trafic a confirmat varianta şoferiţei, astfel că poliţiştii au fost înţelegători şi le-au lăsat pe cele două să-şi vadă de treabă. Anca Serea a eliberat imediat zona.

Anca Serea, diagnosticată cu anemie feriprivă

Soția lui Adi Sîna se confruntă o afecțiune destul de întâlnită. Mai exact, Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie feriprivă, care se manifestă prin lipsa fierului din sânge. Vedeta a spus, în cadrul unei interviu online, că a avut multe momente în care oboseam foarte tare și avea dificultăți în respirație.

Aveam momente în care oboseam foarte tare și aveam dificultăți în respirație„, spunea vedeta. Acum, fosta prezentatoare de la Prima TV se simte mult mai bine. Însă, o dată la șase luni trebuie să meargă să-și facă analize, să vadă dacă s-a schimbat ceva.

„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii’, a mai zis bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: