Redactia.ro
Home » Știri » Anchetă la o companie aeriană cunoscută! O stewardesă oferea ”divertisment pentru adulți” în timpul zborurilor

Anchetă la o companie aeriană cunoscută! O stewardesă oferea ”divertisment pentru adulți” în timpul zborurilor

O stewardesă oferea ”divertisment pentru adulți” în timpul zborurilor

Comapania aeriana British Airways a demarat o serie de investigații după ce s-a aflat că o stewardesă oferea ”divertisment pentru adulți” pasagerilor. 

O stewardesă oferea ”divertisment pentru adulți” în timpul zborurilor

Potrivit informațiilor, stewardesă de la baza de pe aeroportul Heathrow presta servicii sexuale și vindea lenjerie intimă proprie între zboruri și chiar în timpul lor, pasagerilor.

Mai multe fotografii cu însoțitoarea de zbor au apărut la început în tabloidul The Sun, iar mai apoi în mediul online. Imaginile o arătau în diferite poziții sugestive în avion, îmbrăcată în uniformă, informează Fox News.

Tariful acesteia pornea de la 25 de lire sterline pentru ca un pasager să intre în posesia lenjerei initeme a ei, iar dublul sumei reprezenta ”taxa de siguranță”, pentru ca un potențial client să o întâlnească la hotel. De asemenea, pasagerilor li se promitea și un ”divertisment la bord pentru adulți”.

„Tot ce trebuie să faci este să-mi dai niște bani și vei avea parte de o experiență total diferită, care-ți va fi oferită la alegere”, ar fi scris ea.

Într-o declarație pentru Fox News, compania a scris că a demarat investigații pentru a o identifica pe misterioasa stewardesă.

”Așteptăm tot timpul cel mai ridicat standard de comportament de la toți colegii noștri și investigăm aceste afirmații”, a declarat compania de zbor.

British Airways a lansat teste gratuite de Covid-19 în aeroport

Companiile aeriene au avut o scădere în business anul acesta de 84 mld. de dolari, însă o cunoscută companie  aeriană va lansa teste gratuite de Covid-19 în aeroport pentru relansarea businessului.

British Airways a tetat pasagerii pentru COVID-19 într-o încercare de a dovedi că politica de carantină din Marea Britanie ar trebui eliminată. În prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, unii călători internaționali care ajung în țară trebuie să se autoizoleze timp de 14 zile.

Compania a pus la dispoziţia clienţilor teste gratuite de Covid-19 în aeroport. În acelaşi timp compania aeriană din Marea Britanie vrea ca SUA să redeschidă graniţele închise pentru britanici încă din martie.

Clienţii vor fi testaţi cu 72 de ore înainte de călătorie, în timpul călătoriei şi la finalizarea acesteia. Cei testaţi pozitiv înainte de zbor îşi vor putea reprogramara sau anula călătoria fără a li se percepe taxe suplimentare. Procesul de testare va dura până la mijlocul lunii decembrie şi sunt aşteptaţi 500 de pasageri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: