Redactia.ro
Home » Știri » Anda Adam și Sorin Nicolaescu divorțează. Care este motivul despărțirii

Anda Adam și Sorin Nicolaescu divorțează. Care este motivul despărțirii

Anda Adam divorteaza!

Anda Adam și Sorin Nicolaescu au luat decizia de a divorța, după ce în urmă cu ceva timp se zvonea că relația dintre cei doi nu mai funcționează. Se pare că artista a decis să pună capăt căsniciei și urmează să semneze actele la notar peste puțin timp.

Anda Adam și Sorin Nicolaescu divorțează

Potrivit Impact.ro, Anda Adam și tatăl fiicei sale, Sorin Nicolaescu au decis să divorțeze, după cinci ani de la căsnicie.

În urmă cu câteva luni au apărut zvonurile cum că artista ar divorța de soțul ei, după ce aceasta a apărut fără verighetă și a șters toate imaginile de pe rețelele de socializare în care apărea cu soțul său.

Imediat, cântăreața a negat afirmațiile și a dat de înțeles că nu există nicio problemă în căsnicia lor. Conform unor surse din apropierea cuplului, Anda ar fi fost cea care a luat hotărârea de a se despărți.

Care este motivul despărțirii?

Apropiații cuplului au declarat că momentan cei doi locuiesc împreună de dragul fiicei lor, iar luna viitoare vor merge la notar pentru a depune actele de divorț.

Deja cei doi au stabilit pensia alimentară, și la cine va rămâne cea mică.

S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi, susțin apropiații.

Totodată, se pare că Sorina este cel care suferă cel mai tare și a făcut tot posibilul ca relația să funcționeze. Momentan nu se știe motivul pentru care cei doi au luat această decizie.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există.

S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au mai spus apropiații cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: