Redactia.ro
Home » Monden » Probleme în paradis? Anda Adam și soțul ei au renunțat la verighete

Probleme în paradis? Anda Adam și soțul ei au renunțat la verighete

GALERIE FOTO (7) Anda Adam 2020

Anda Adam și soțul ei păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Însă, de la o vreme cei doi nu au mai postat poze împreună și nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Cel mai important lucru îl reprezintă faptul că cei doi au renunțat la verighete.

Anda Adam, probleme în căsnicie?

După o relație de șase ani cu prezentatorul Victor Slav în vârstă de 39 de ani și o despărțire care i-a lăsat un gust amar, Anda Adam, 40 de ani și-a găsit sufletul pereche.

Anda și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin, cel care i-a dăruit cea mai de preț comoară a artistei și anume Evelin, fetița care i-a schimbat complet viața artistei.

Chiar dacă este cu cinci ani mai tânăr decât ea, dragoste dintre ei a fost prea mare, așa că în luna iunie a anului 2015, Sorin Nicolescu a cerut-o în căsătorie pe artista.

Se pare însă că acea dragostea care părea a nu se spulbera niciodată, s-a încheiat între cei doi.

Potrivit Viva.ro, în ultima perioadă, Anda și soțul său au fost văzuți fără verighetă, iar acest lucru nu este singurul semn că între ei există probleme majore. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar în ultimul timp nu au mai postat poze împreună.

Anda Adam își dorește al doilea copil

În luna aprilie a anului 2019, Anda declara că își dorește un frățior sau o surioară pentru micuța Evelin, dar programul încărcat nu îi permitea acest lucru.

Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin‘, a declarat Anda Adam

În urmă cu cinci ani, la câteva luni de la nuntă, Anda Adam avea să-i dea naștere micuței Evelin.

Cine este soțul Andei Adam

Sorina Nicolescu este din Constanța, acolo unde a avut și o carieră strălucită de manechin, chiar dacă acesta terminase facultatea în domeniul economiei.

Nunta celor doi a avut loc într-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov, unde au participat doar cei apropiați.

Înainte ca Evelin să vină pe lume, Sorina și Anda se declarau nerăbdători și norocoși.

Sunt foarte nerăbdător să fiu tată. Deja m-am acomodat cu ideea că peste câteva săptămâni o să o ţin în braţe pe Evelin. Vorbesc în fiecare seară cu ea, prin buricul mamei, îi cânt şi are şi o melodie preferată. De obicei reacţionează la piesele dance ale Andei, în special la «Dacă ar fi» devine foarte activă. Încă nu i-am cumpărat nimic pentru că ştiu că nu este bine, o să luăm totul când se va naşte, în schimb am comandat mobila”, declara Sorin Andrei la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: