Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Cătălin Țîră, fotbalistul care s-a iubit cu Anda Adam?

Ce mai face Cătălin Țîră, fotbalistul care s-a iubit cu Anda Adam?

GALERIE FOTO (4)

În 2014, imediat după despărțirea de Victor Slav, Anda Adam pusese ochii pe Cătălin Țîră, un fotbalist care juca la acea vreme la ADO Den Haag, în Olanda. Din păcate, relația lor n-a funcționat, iar după doar câteva luni și-au spus „adio”. Ce s-a întâmplat între timp cu el?

Cătălin Țîră, cucerirea Andei Adam

 

Rănită după despărțirea de Victor Slav, Anda Adam se refugiase în brațele lui Cătălin Țîră. Idila lor a ținut primele pagini ale ziarelor, însă pentru puțin timp, căci după doar câteva luni de relație s-au despărțit.

În cele din urmă, fiecare a luat-o pe drumul lui, iar Anda Adam este acum căsătorită și are o fetiță. Și Cătălin și-a refăcut viața amoroasă, iar iubita lui este nimeni alta decât ”Prințesa telefoanelor”, Alexandra Mirea.

Fotbalistul și-a cerut iubita în căsătorie

În prezent, Cătălin Țîră formează un cuplu cu Alexandra Mirea, fiica lui Radu Mirea, patronul ARSIS. În decembrie 2017, fotbalistul a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie, însă cei doi n-au ajuns nici acum la altar.

cătălin țîra și logodnica
Cătălin Țîra și logodnica lui, Alexandra Mirea

Cert e că se iubesc și se înțeleg bine, rețelele de socializare fiind pline de fotografii de cuplu. Alexandra își poartă cu mândrie inelul de logodnă și nu ezită să se fotografieze cu el, semn că totul funcționează perfect între ei.

Amintim că, anterior, Alexandra s-a iubit cu fratele Ralucăi Pastramă, denumit „Bombo”. Cei doi au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, ajungând des la despărțire.

Citește și Cum arată familia lui Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: