Redactia.ro
Home » Știri » Andie MacDowell a impresionat cu look-ul său natural la Festivalul de la Cannes. Actrița în vârstă de 65 ani a atras toate privirile

Andie MacDowell a impresionat cu look-ul său natural la Festivalul de la Cannes. Actrița în vârstă de 65 ani a atras toate privirile

GALERIE FOTO (4) Andie MacDowel-Festival Cannes

Andie MacDowell a luat parte, zilele trecute, la Festivalul de la Cannes, unde a strălucit pe covorul roșu. A impresionat nu doar prin ținuta și silueta impecabile, ci și prin look-ul său natural. Spre deosebire de alte star-uri, Andie MacDowell nu se sfiește să se afișeze așa la cei 65 de ani.

Andie MacDowell a impresionat cu look-ul său natural la Festivalul de la Cannes. Actrița în vârstă de 65 ani a atras toate privirile

Trecerea anilor nu pare să o afecteze pe faimoasa actriță Andie MacDowell. Dimpotrivă, zilele acestea a demonstrat pe covorul roșu, în cadrul Festivalului de la Cannes, că înaintarea în vârstă este firească. Concret, actrița s-a afișat că părul alb, semn că refuză să-i aplice pic de vopsea, potrivit DailyMail.

Faptul că a apărut pe covorul roșu cu părul cărunt nu a dezavantajat-o deloc pe Andie MacDowell. Dimpotrivă, a fost foarte apreciată și fotografiată de jurnaliști. Părul cărunt i-a pus în evidență și mai mult zâmbetul cu care de-a lungul timpului i-a cucerit pe oameni, dar și o siluetă de invidiat la cei 65 de ani.

Pentru renumitul festival, Andie a optat pentru o rochie lungă, în două culori, decupată la spate pe mijloc și asortată cu franjuri și câteva pietricele. Totodată, rochiei a asortat un machiaj simplu și un clutch gri. În picioare, Andie MacDowell a purtat o pereche de pantofi cu toc subțire, argintii. La o privire mai atentă, actrița pare că nu a apelat la nicio intervenție estetică, deoarece pe chipul său se văd câteva riduri fine.

Drama Andei MacDowell

Încă de la începutul carierei sale, Andie MacDowell avea o frumusețe aparte. Actrița s-a născut în South Carolina, dar are rădăcinile în Marea Britanie. Mama sa a început să devină alcoolică, la un moment dat. Drept urmare, tatăl actriței a decurs la divorț. S-a întâmplat pe vremea când ea avea doar opt ani, așa că Andie a rămas doar cu mama sa, în timp ce tatăl ei s-a recăsătorit cu o altă femeie.

În cariera sa de actriță, Andie MacDowell a fost mai mulți ani model pentru Calvin Klain și ambasador L’Oreal din 1986.

L'Oreal Paris Revitalift TV Commercial, 'Not Anymore' Featuring Andie MacDowell - iSpot.tv

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: