Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1? Vedeta a apărut în două emisiuni de la PRO TV

Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1? Vedeta a apărut în două emisiuni de la PRO TV

Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1 (1)

Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1? Andreea Bălan are contract cu trustul Antena 1 de mai bine de 10 ani, iar regulamentul principal prevede ca cei care au contract cu o televiziune să nu meargă la alte emisiuni ale altui post Tv.

Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1? Vedeta a apărut în două emisiuni de la PRO TV

Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1? Andreea Bălan este una dintre cele cunoscute artiste din România, aceasta urcând pe scena muzicii la o vârstă extrem de fragedă, iar de mulți ani, blondina apare în cadrul mai multor emisiunii de la Antena 1 si Antena 3. Blondina a semnat un contract cu acest trust în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci publicul știe deja că Andreea Bălan face parte din familia Antenei. Ei bine, o situație neașteptată s-a produs recent. Oare Andreea Bălan a încălcat regulamentul impus de Antena 1 și a decis să meargă la alte posturi? Recent, Andreea a apărut în două emisiuni de la PRO TV, iar acest lucru i-au făcut pe fanii săi să-și pună mai multe semne de întrebare. Artista a apărut de două ori, în direct, în platourile de televiziune PRO TV. În urmă cu un an, trupa Andre s-a reunit, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să își aducă aminte de momentele din trecut, când trupa lor avea milioane de fani, stabilind un record muzical. În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de Andreea Antonescu. Aceasta a apărut în direct la PRO TV, fiind prezentă alături de colega ei de trupă, intepretând noua lor melodie „Nostalgii”. Blondina a arătat că s-a simțit foarte bine în noua emisiune și a glumit alături de Măruță care a fost extrem de mulțumit de prezența acesteia.

Aceasta nu a fost singura apariție a artistei la PRO TV. Andreea Bălan a apărut și la emisiunea „Vorbește lume”, prezentată de Adela Popescu și Cove. Jurata de la „Te cunosc de undeva”, a fost alături de Andreea Antonescu, lansându-și noua melodie. „Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur! Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare. Mă bucur foarte mult să vă văd şi să cântăm aici piesa Nostalgii cu al doilea videoclip pe care l-am lansat după reunirea noastră„, a declarat Andreea Bălan în emisiunea Vorbește lumea.

Cum a fost posibil ca Andreea Bălan să apară la postul PRO TV

În urmă cu o zi, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost invitate la emisiunea Xtra Night Show, moderată de Capatos. În cadrul show-ului, blondina a explicat cum a fost posibil să apară la alte emisiuni ale postului rival al Antenei 1, deși are contract cu trustul. Blondina a spus că a primi derogare atât ea, cât și colega ei de trupă, Andreea Antonescu. „Am primit derogare şi de aceea.Şi Andreea Antonescu a primit derogare de la Pro TV, ea a apărut în repetate rânduri acolo, a participat la „Ferma”, a declarat Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: