Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, mesaj surprinzător pe contul de Instagram: „Prima mea iubire”

Andreea Bălan, mesaj surprinzător pe contul de Instagram: „Prima mea iubire”

GALERIE FOTO (2) andreea Balan copil

De când s-a separat de actorul George Burcea, Andreea Bălan s-a dedicat fetițelor sale. Cum înainte mai primea ajutor de la soț, acum cântăreața este nevoită să se descurce de una singură. Recent, ea a postat pe conturile de socializare o fotografie inedită, însoțită de un mesaj curios.

Andreea Bălan, mesaj surprinzător pe contul de Instagram

Cântăreața nu are noroc în dragoste, însă asta nu o face să se țină departe de ea. După o relație eșuată cu Keo și un mariaj ajuns la final cu George Burcea, cântăreața s-a refugiat în dragostea ce le-o poartă celor două fetițe ale sale, Ella și Clara.

De altfel, cea mai recentă postare din mediul online al artistei este unul referitor la persoana care a făcut-o să experimenteze prima dragoste pură și neîntinată. Este vorba despre prima ei născută, micuța Ella, acum în vârstă de 3 ani și jumătate. „Prima mea dragoste”, este mesajul care a însoțit o fotografie cu cele două, surprinsă chiar în curtea lor.

Fanii n-au rămas fără reacție în fața unei astfel de declarații de dragoste și au felicitat-o pe Andreea pentru implicarea și grija ce le-o poartă celor două micuțe ale ei.

 

View this post on Instagram

 

Prima mea iubire 👧🎼✨ @ellamaya.official

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

În ce relații a rămas cu fostul soț

Momentan, Andreea Bălan nu este separată legal de tatăl fetițelor ei. Deși s-au pornit acțiunile legale înspre a dobândi divorțul, procesul va mai dura, dat fiind faptul că la mijloc va fi adjudecarea custodiei celor două fetițe ale lor.

Cert e că cei doi au reușit să ajung la un numitor comun, cel puțin în ochii lumii. Într-unul dintre vloggurile sale, Andreea Bălan a menționat că de fiecare dată când George Burcea le vizitează pe micuțe ea își găsește altceva de făcut și îi lasă pe cei trei să aibă câteva momente de intimitate. Astfel, evită orice situație tensionată care ar putea apărea, dar și confuzia creată micuțelor lor. „Ele știu că tati lucrează, de aceea e plecat așa mult.”, spunea Andreea despre explicația pe care cele două micuțe au primit-o atunci când George Burcea s-a mutat din căminul conjugal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: