Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, detalii surprinzătoare despre cearta cu Alex Velea. De ce a divorțat de fosta soție

Andreea Bănică, detalii surprinzătoare despre cearta cu Alex Velea. De ce a divorțat de fosta soție

GALERIE FOTO (4) Andreea Bănică, detalii surprinzătoare despre cearta cu Alex Velea.

Andreea Bănică, detalii surprinzătoare despre cearta cu Alex Velea. Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea. Nașii lor de cununie au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea. Mariajul celor doi nu a rezistat, iar Ana și Alex au divorțat. Cu toate astea, se pare că artistul a rupt legătura definitiv și cu nasii lor. Care a fost, de fapt motivul?

Andreea Bănică, detalii surprinzătoare despre cearta cu Alex Velea. De ce a divorțat de fosta soție

Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, cei doi fiind cununați de Andreea Bănică și Lucian Mitrea. În 2013, Alex și Ana au decis să divorțeze după trei ani de la nuntă. Din acel moment, Andreea Bănică nu a mai păstrat legătura cu artistul, iar banii se pare că au fost mărul discordiei.

Recent, blondina a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre ea și iubitul Antoniei. „Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc . Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie. Nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut” spune Andreea Bănică.

Cu toate astea, artista a declarat că din cauza banilor au pornit conflictele, iar acest lucru a dus la încheierea prieteniei lor. „Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo. Le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă.” susține artista.

Alex Velea, despre divorțul de Ana

În prezent, Alex Velea formează un cuplu cu Antonia, iar împreună au doi copii minunați, Akim și Dominic. Deși acum artistul se declară un bărbat împlinit, viața lui nu a fost mereu ușoară. Într-un interviu, artistul a povestit cum a fu fost greutățile cu care s-a confruntat la început de carieră, dar și care a fost motivul pentru care a divorțat de prima soție, Ana. „După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat. După ce m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai.” a spus cântărețul.

De asemena, artistul a declarat că în timpul căsătoriei cu Ana își dorea foarte mult o familie, dar nu s-a putut. „Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: