Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică trăiește o dramă în prag de sărbători. Cântăreața și-a pierdut ambii părinți

Andreea Bănică trăiește o dramă în prag de sărbători. Cântăreața și-a pierdut ambii părinți

GALERIE FOTO (3) Andreea Bănică trăiește o dramă în prag de sărbători.

Andreea Bănică trăiește o dramă în prag de sărbători. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar puțină lume știe că a trecut printr-o adevărată dramă. Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți, iar în prag de sărbători devine nostalgică.

Andreea Bănică trăiește o dramă în prag de sărbători. Cântăreața și-a pierdut ambii părinți

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața a muncit mult pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Chiar și așa, puțină lume știe că Andreea a trecut printr-o tragedie în urmă cu câțiva ani. La 23 de ani, artista și-a pierdut părinții. Drama a marcat-o complet, dar cântăreața a reușit să meargă mai departe prin multă muncă. Mama artistei s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu cancer de esogaf, iar tatăl ei a murit în urma unui accident.

Andreea Bănică a mărturisit că mama ei s-a stins din viață în timp ce se afla pe scenă, iar vestea tragică a primit-o după terminarea spectacolului. În prag de sărbători, Andreea Bănică simte cel mai mult absența părinților și își aduce aminte cu drag de momentele petrecute cu familia ei. Recent, Andreea și sora ei au mers la cimitir alături de sora ei pentru a le aprinde o lumânare ”Sunt pe drumul către cimitir, nu am fost de foarte mult timp, cred că de anul trecut, din vară, la părinții. Îmi doresc să ajung la părinții mei, acolo unde sunt înmormântați. Sora mea mă așteaptă. Mă duc să aprind o lumânare, să pun niște flori și să-mi amintesc de vremurile frumoase pe care le-am petrecut alături de ei.

Deși au fost puține, am trăit practic mai mult fără ei decât am trăit alături de ei. Nu doresc nimănui treaba asta. Nu doresc nimănui să i se întâmple treaba asta. Asta este viața. Ăsta este destinul meu. Mergem mai departe!”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică va petrece Paștele în Eforie, alături de familia ei

Andreea Bănică este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta le-a spus internauților că va petrece Paștele la Eforie alături de soțul ei, dar de cei doi copii ai săi. Artista este împreună cu Lucian Mitrea de mai bine de 20 de ani, iar impreună au doi copii minunați. Andreea Bănică a avut parte întotdeauna de sprijinul soțului ei, iar împreună au făcut față tuturor provocărilor.

Anul acesta vom merge la Eforie, deoarece este atfel decât în București. Nu știu de ce este așa, probabil că este locul meu natal și este liniște, nu nebunie de sezon. Eu nu cred că voi ajunge la biserică pentru că voi cânta în Bulgaria. Este o fericire mare pentru mine și se pare că m-au chemat bulgarii să le cânt. Pe 23 seara cânt, dar mă întorc în noaptea aceea și poate ajung totuși la biserică dimineață, măcat atunci”, a povestit Andreea Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: