Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca este sau nu OPERATĂ la faţă? Adevărul despre schimbarea BRUSCĂ de look a prezentatoarei de ştiri

Andreea Esca este sau nu OPERATĂ la faţă? Adevărul despre schimbarea BRUSCĂ de look a prezentatoarei de ştiri

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV

Andreea Esca nu şi-a schimbat foarte mult look-ul, în ultimii 30 de ani, de când apare pe „sticlă”. Normele stricte de la Pro TV i-au interzis, oricum, acest lucru. Dar mici modificări ale înfăţişării tot au existat pentru prezentatoarea ştirilor.

De obicei, când simţea nevoia pentru o schimbare de imagine, Andrea Esca ori mai slăbea, ori îşi lăsa părul mai lung, ori se mai tundea.

A apelat jurnalista la un medic estetician?

Totuşi, în ultimul timp, au circulat zvonuri cum că jurnalista ar fi apelat chiar la un medic estetician. De ce au apărut aceste bârfe? Pentru că, deși are 49 de ani și în curând va schimba prefixul, vedeta Pro TV reușește să țină la distanță semnele îmbătrânirii.

Ştirista are un stil de viață sănătos și că ține cont de sfaturile unui medic nutriționist, dar am putea crede că a apelat și la mici retușuri în cabinetul esteticianului. Ridurile Andreei au dispărut ca prin minune! De aici şi ideea că vedeta de la pupitrul ştirilor şi-ar fi făcut operaţii estetice.

Ţine diete alături de fiica ei, Alexia

Andreea Esca este și una dintre cele mai urmărite persoane publice din mediul online, având o comunitate de aproximativ 600.000 de oameni ce o urmăresc pe Instagram. Ştirista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

De exemplu, ea a povestit că a urmat o dietă, alături de fiica sa Alexia Eram, după ce s-a sfătuit cu un medic nutriționist, iar astfel a reușit să slăbească, în mod sănătos, șase kilograme.

Adina Alberts, medic estetician, declara, în urmă cu mai bine de un an, că știe în mod sigur faptul că Andreea Esca nu este o împătimită a operațiilor estetice, din contră!

Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face.

Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine”, povestea Adina Alberts, potrivit click.ro.

Etichete: