Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral a trăit șocul vieții sale: „Mi-era foarte frică…”

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral a trăit șocul vieții sale: „Mi-era foarte frică…”

Andreea Ibacka este una dintre cele mai cunsocute actrițe de la noi din țară. Celebra soție a lui Cabral, prezentatorul de la ProTV, este foarte apropiată de publicul ei, căruia îi vorbește despre tot ce se petrece în viața ei. Acum și-a făcut curaj să vorbească despre cel mai greu episod din viața ei, care a marecat-o pentru totdeauna: a fost suspectă de cancer la sân!

Andreea Ibacka a fost diagnosticată cu cancer la sân

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Se iubesc de ani buni, au doi copii minunați și au trăit împreună multe experiențe care mai de care, dar una le-a marcatg complet viața. Actrița a trăit șocul vieții sale când medicii i-au zis că ar fi suspectă de cancer la sân. Mult timp a evitat să vorbească despre acest subiect, pe motiv că nu își dorea atenție.

Vedeta a fost la un control de rutină în 2017, însă medicii au descoperit că este posibil să aibă cancer la sân. A primit cu greu vestea și a simțit că lumea ei se sfârșește, dar a încercat să fie puternică de dragul celorlalți. Cel mai greu i-a fost să îi anunțe pe părinții ei, de teamă că reacția lor ar fi fost una tragică. Abia cu o zi înainte de operație a decis să îi anunțe cu ce se confrunta de ceva timp.

„Șocul și povara au fost așa de mari încât nu m-am gândit la nimic altceva, la publicitate și așa mai departe. Mi-a fost foarte greu să îmi anunț părinții la vremea respectivă. Bine, era doar o suspiciune, dar o suspiciune destul de mare. Mi-era foarte frică de reacția lor, de șocul pe care l-ar putea suferi și am amânat foarte mult. Cred că le-am spus cu o zi și jumătate înainte de operație, pentru că a existat și o operație care a infirmat suspiciunea.’ a povestit, în exclusivitate, Andreea Ibacka la FRESH by UNICA.

Andreea, operată de urgență

Andreea Ibacka a făcut multe investigații, dar a fost nevoie și de o operație care să arate cum stau lucrurile cu adevărat. A fost vorba despre o biopsie, care a infirmat presupunerile medicilor. Au trecut trei săptămâni de când a primit diagnosticul până la intervenție, timp în care nu a avut liniște și a stat în stres continuu. Își dorea să scape cât mai repede de griji, dar rezultatul final a liniștit-o.

„Eu am ajuns de la un control de rutină direct la RMN, mamografie, mai multe investigații, cei mai buni specialiști din țară. Am avut noroc iarăși că am ajuns la persoanele potrivite și la programare de urgență la operație. Au trecut vreo trei săptămâni de când am aflat până când s-a întâmplat operația propriu-zisă, dar eu eram așa nerăbdătoare că m-aș fi dus în ziua respectivă, doar să scap de gândurile astea pe care le aveam.”, a mai explicat actrița.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: